Udarili jedni na druge: Sergejev pajtaš brutalno napao aktivistkinju "Ne davimo Beograd"

Autor: Informer, Republika

Vesti

11.03.2019

16:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šeficu 'Ne davimo Beograd' Kseniju Radovanović na dodeli nagrada povodom 8. marta napao i po nosu udario muškarac koji je na skup došao sa Sergejem Trifunovićem!

RepublikaFoto: e-stock/A. BAČLIJA
Sergej Trifunović

Napadač je zatim pobegao pošto je Kseniju izvređao, raskrvario joj lice i razbio naočare, Sergej odbio da kaže ko je taj čovek, a onda je i on pobegao kada je čuo da dolazi policija

O tom sramnom napadu Trifunovićevog ortaka, Ksenija Radovanović govorila je za Dojče vele:

- Dobila sam udarac nakon što sam reagovala na bahato ponašanje i verbalne uvrede nepoznatog muškaraca. On je najpre grubo prošao između drugarice i mene odgurnuvši nas. To je nešto sa čime se žene svakodnevno susreću, ali u tako divnoj večeri, u tako divnom okruženju, ja takvo ponašanje nisam očekivala. Zaista je štrčao. I ja sam ga zamolila da obrati pažnju, a on se samo nasmejao i otišao. Posle petnaest minuta ja sam pogledala u pravcu grupe ljudi sa kojima je stajao, među kojima je bio i Sergej Trifunović. I kako sam se okrenula, on se meni obratio rečima šta gledaš ćorava, što je mene užasnulo. Ja sam zamucala, kako to misliš ćorava, jer imala sam naočare. On je ponovio šta je bilo, šta gledaš ćorava i već mi se uneo u facu i dosta je to pretećim glasom rekao. Ja nisam znala šta da radim, imala sam u čaši malo vode i onda sam ga polila iznad glave tom vodom, nakon čega me je udario u glavu. Naočare su mi odlete dva metra, a i ja metar.

Foto: Tanjug/F. KRAINČANIĆ
Ksenija Radovanović

Ksenija je rekla da je od Trifunovića pokušala da sazna ime muškarca koji ju je udario, ali da je on to odbio da učini, kao i da je pobegao pre nego što je došla policija.

- Bilo je specifično okruženje, jer to su žene koje se svakodnevno susreću sa slučajevima nasilja prema ženama i one znaju kako da reaguju. Stale su oko mene i pokušale su da me zaštite. Da je muška borba, bilo bi drži ovoga, drži onoga. On je pobegao, a ja sam potražila naočare, jer ne vidim bez njih. Sergej je otišao za njim, a onda se na kratko vratio da vidi šta se desilo. Ja sam pokušala od njega da dobijem ime te osobe, ali on je odbio da kaže. Ja sam pozvala policiju, ali on je otišao pre nego što je policija došla - rekla je Ksenija Radovanović za Dojče Vele. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (37)

Loading
Jovana

11.03.2019 16:51

Sta reci neverovatno ali istinito.

ana

11.03.2019 16:53

Sergej ne prestaje da divlja

Sara

11.03.2019 16:53

S kim si, onakav si! Ko se druzi sa Sergejem ne moze da bude bolji od njega. Nasilje mora biti sankcionisano

milos

11.03.2019 16:56

Toliko su zli,da ce se medjusobno poklati.