VESIĆ O DOLASKU ŠIPTARA NA PROTEST: Sada znamo šta je Đilas nedavno tražio na Kosovu!

Autor: Republika

Vesti

09.03.2019

18:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran vesić reagovao je večeras na vest da na protestima u Novom Pazaru učestvuje Tačijev i Haradinajev čovek, Redžep Hoti

RepublikaFoto: Republika
Goran Vesić

Vesić je istakao da je konačno jasno zašto je Dragan Đilas nedavno bio na Kosovu, kao i da su protesti osmišljeni i da im je jedini cilj slabljenje Srbije.

- Demonstracije u Beogradu mesec dana pre nego što su počele najavio je Ramuš Haradinaj koji je rekao da će Vučić biti smenjen na ulici. Potom su Đilas, Jeremić i Obradović počeli sa demonstracijama. Кako im se protesti gase, jer se međusobno svađaju, od večeras Đilasu, Jeremiću, Bošku Obradoviću i Lutovcu stiže pojačanje sa Кosova i Metohije. Đilasovom protestu koji se večeras održava u Novom Pazaru pridružio se Redžep Hoti, zamenik Кadrija Veseljija u PDК!? To je samo potvrda gde su demonstracije osmišljene, ko ih preko Đilasa finansira i da su usmerene na slabljenje Srbije. Sada znamo šta je Đilas nedavno tražio na Кosovu na koje je išao pod zaštitom Haradinaja i da je slikanje po manastirima bilo samo izgovor za druge sastanke. Bar znamo da od večeras zajedno šetaju Dragan Đilas, Redžep Hoti, Vuk Jeremić, Boško Obradović, Sulejman Ugljanin i Zoran Lutovac - napisao je Vesić na svom profilu na Fejsbuku.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (13)

Loading
vesic ne

09.03.2019 19:18

Vesicu ne verovati nikad ni za sta.

ognjen

09.03.2019 21:22

@vesic ne - Šta nije istina u ovome što je izneo

markopetrovic

09.03.2019 19:23

Mora da placaju siptare da bi imali veci broj ljudii na protestima strasno kako su nisko pali

Ana

09.03.2019 20:21

Nemaju obraza