(FOTO) Sulja bi sa Šiptarima da ruši državu: Vesljijev zamenik se pojavio na protestu u Novom Pazaru!

Autor: Republika

Vesti

09.03.2019

17:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zamenik Kadrija Veseljija u PDK, Redžep Hoti, pojavio se danas na protestu "1 od 5 miliona".

Foto: Republika
Redžep Hoti i Sulejman Ugljanin

On je svojim pojavljivanjem u Novom Pazaru danas podržao proteste koje organizuju Dragan Đilas, Vuk Jeremić i Boško Obradović, dok ih u ovom gradu vodi Sulejman Ugljanin.

Redžep Hoti nije krio svoju podršku pa se slikao sa Ugljaninom.

U koloni "1 od 5 miliona" bio je i istaknut transparent "Autonomija Sandžaka".

Ranije danas Ugljanin je u Novom Pazaru razgovarao sa "delegacijom iz Prištine", kako je saopštio, i rekao da je Bošnjacima potrebno da jačaju prijateljske veze sa njima bliskim narodima, "kao što su Albanci i Kosovari".

- Svi manjinski narodi imaju svoju matičnu državu, osim Bošnjaka koji većinom žive u Sandžaku. Upravo iz tog razloga je nama potrebno da jačamo prijateljske veze sa nama bliskim narodima kao što su Albanci i Kosovari, kako bi rešili pitanje statusa Sandžaka i statusa Bošnjaka na ovim prostorima - rekao je Ugljanin, navodi se na sajtu BNV.

Prištinsku delegaciju činili su Redžep Hoti, koordinator za sport i kulturu, Emilija Redžepi bošnjacka narodna poslanica u Prištini, kao i Šaip Kamberi, predsednik opštine Bujanovac.

Hoti je tom prilikom rekao da je prioritet rešavanje statusa Sandžaka, bez kojeg, kako kaže, nema prosperiteta na zapadnom Balkanu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (7)

Loading
Maja

09.03.2019 17:58

Suljo bolje da se iseli iz Srbije.

MilijanaLakić

09.03.2019 18:54

Izdajnici više ne kriju svoje namere i društvo, sa kim su onakvi su, njima su dobro društvo svi koji bi raskomadali Srbiju a njih "doveli na vlast",jedino im narod kvari te prljave račune jer daje podršku Vučiću a ne njima

Tanja

09.03.2019 19:00

Nećemo vam nikada dozvoliti da nam rasparčate Srbiju!

Danica

09.03.2019 21:24

Samo jos jedan dokaz zlocinackog udruzivanja.Mozda ih oni i finansiraju.. Hoti nije dosao samovoljno