(FOTO) Dačić dočekao Borisova: Pogledajte šta mu je poklonio!

Autor: Republika

Vesti

09.03.2019

11:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić sastao se ove nedelje u Beogradu sa potpredsednikom Vlade Rusije Jurijem Borisovim.

Srpski šef diplomatije domaćinski je sačekao gosta iz Rusije, pa mu je na radnom ručku uručio i prigodne poklone - reč je o  tradicionalnim srpskim proizvodima: šajkači, fruli, rakiji i ajvaru.

Inače, Ivica Dačić, kao kopredsedavajući Međuvladinog komiteta za trgovinu, ekonomsku i naučno-tehničku saradnju između Srbije i Ruske Federacije, i potpredsednik Vlade Rusije Jurij Borisov, kopredsedavajući Međuvladinog komiteta sa ruske strane, razmatrali su tokom susreta potencijale za saradnju u oblastima energetike, industrije, transporta i infrastrukture.

 

 

Na sastanku koji je održan u užem formatu, uoči 17. plenarnog zasedanja Međuvladinog komiteta, bilo je reči i o aktuelnom stanju u bilateralnim odnosima dve zemlje.

Ipak, pored razgovora o saradnji u oblastima energetike, industrije, transporta i infrastrukture, bilo je prilike i da se Dačić još jednom pokaže kao pravi domaćin.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading