Nisu mogli goreg da izaberu! Upoznajte homofoba koji će govoriti na protestima opozicije

Autor:

Vesti

08.03.2019

15:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako su najavili organizatori protest "1 od 5 miliona" sutra će okupljenima na Platou ispred Filozofskog fakulteta, obratiti publicista Vladimir Dimitrijević.

RepublikaFoto: youtube.com/BALKAN INFO - Zvanični kanal
Vladimir Dimitrijević

Široj javnosti nije toliko poznat opus ovog člana Političkog saveta Dveri, ali su se zato društvene mreže usijale od kritičkih komenatara na račun lika i dela Dimitrijevića na čije stavove bi i Miroljub Petrović bio ponosan.

Naime, posle najave govornika na tviter profilu "#1od5miliona" podigla se velika prašina na društvenoj mreži Tviter, gde su se mnogi ljudi pitali zašto on govori.

O Vladimiru Dimitrijeviću kao govorniku na protestu 9. marta oglasila se i LGBT Srbija, koja je objavila naslovnu stranu knjige Dimitrijevića, koja glasi: "Hominterna i gejstapo - Ogledi o političkom homoseksualizmu".

Samim uvidom u njegovu internet prezentaciju, možete videti zašto je ovaj kontrovezni profesor iz Čačka poznat po svojim homofobnim izjavama, podršci antivaks pokretu i desničarskim stavovima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading