Vulin dobio odsustvo

Autor: Blic, Republika

Vesti

08.03.2019

08:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar odbrane Aleksandar Vulin, koji se od nedelje nalazi na vojnoj obuci u požarevačkoj kasarni, pozvan je jutros hitno u Beograd zbog sednice Saveta za nacionalnu bezbednost koju je sinoć sazvao predsednik Aleksandar Vučić.

RepublikaFoto: Tanjug/ G. STANKOVIĆ
Ministar na odsustvu

- Ja sam kao ministar odbrane iskoristio priliku da se dobrovoljno javim za obuku. Od sutra, kada prođem medicinske preglede, ja ću biti jedan od rezervista koji će prolaziti petnaestodnevnu obuku u kojoj ćemo se obučavati za sve ono što svi mi koji nismo služili vojsku sada imamo priliku da to i uradimo - rekao je ranije ministar odbrane Aleksandar Vulin gostujući u Drugom dnevniku Radio-televizije Srbije.

Sednica Saveta za nacionalnu bezbednost, koju je sazvao predsednik Aleksandar Vučić nakon što je Priština usvojila Platformu za dijaloga kojom su Srbi stavljeni u najteži položaj još od 2011. godine, počela je nešto posle 8.30 sati.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
baki

08.03.2019 09:46

Da mu se produži vojni rok za odsustvo, važne lekcije je propustio !