Jovanov o donošenju Zakona o poreklu imovine: Đilas, Jeremić i Obradović su u panice, moraće da objasne odakle im milioni

Autor: Tanjug

Vesti

07.03.2019

16:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke Milenko Jovanov kaže da je posle današnjih komentara Saveza za Srbiju postalo jasno da se ispitivanja porekla imovine najviše plaše njegovi lideri.

RepublikaFoto: youtube.com/RTV Pink Official
Milenko Jovanov

- Dragan Ðilas, Vuk Jeremić i Boško Obradović su u panici, jer će narodu konačno morati da polažu račune o tome kako su preko noći i zahvaljujući vlasti postali multimilioneri u evrima - naveo je Jovanov u pisanoj izjavi povodom saopštenja SZS, kojim se kritikuje prvi Nacrt zakona o poreklu imovine i posebnom porezu.

SZS smatra da taj Nacrt služi zaštiti pripadnika vlasti, jer ne obuhvata srodnike lica čija se imovina ispituje i ograničen je na ispitivanje imovine od 2007. godine, a Jovanov odgovara da će Ðilasu i Jeremiću biti teško da objasne kako su stekli imovinu neuporedivo veće vrednosti tokom vlasti i ulaska u politiku.

Zato se, prema Jovanovu, za razliku od Ðilasa, Jeremića, Obradovića i ostalih, pošteni ljudi u Srbiji ne plaše ovog zakona, već mu se, naprotiv, raduju.


- Konačno je došlo vreme da lopuže prestanu da se smeju u lice poštenim ljudima i da mirno i bezbrižno troše ono što su od države i poštenog naroda oteli i opljačkali - naveo je Jovanov.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
Sanja

07.03.2019 18:25

Teško da mogu dokazati odakle im toliki milioni.

Tamo daleko

07.03.2019 19:25

Ala će biti veselo kada krene da se ispituje odakle jahte, vile, stanovi i druge skupe stvari.

slavko

07.03.2019 19:36

Naravno da su u panici, treba objasniti odakle milioni i imovina... Posteno steceno nije sigurno..

Dane

07.03.2019 19:44

Dobra vest, svaka cast.