Vučić nastavlja kampanju "Budućnost Srbije"! Na redu Sremski okrug

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

07.03.2019

12:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar obići će sutra, u okviru kampanje "Budućnost Srbije", Sremski okrug, a centralno obraćanje građanima biće u 17 sati u Sremskoj Mitrovici.

RepublikaFoto: Tanjug/Predsedništvo Srbije
Aleksandar Vučić

Vučić će posetu započeti u Belegišu, obilaskom vrtića "Bubamara", koji je deo predškolske ustanove "Radost".

Nakon toga, Vučić odlazi u Inđiju gde će prisustvovati početku radova na asfaltiranju ulica, a zatim će u Dobrincima obići fabriku za pakovanje i preradu povrća "La Linea Verde" d.o.o.

Zatim sledi poseta Šidu i obilazak rekonstruisane zgrade OŠ "Sremski front" i Zasavici gde će obići seosko turističko domaćinstvo "Čikić".

U Mačvanskom Mitrovici, Vučić će obići fabriku za proizvodnju stočne hrane "Hrana produkt".

U Sremskoj Mitrovici građanima će se, pored predsednika Srbije, obratiti i premijerka Ana Brnabić.

- Mnogo dobrog je već urađeno i mnogo toga ima još da se uradi i zato predsednik Aleksandar Vučić želi da čuje i vas građane Sremskog okruga - navedeno je u spotu u pozivu građanima da prisustvuju centralnom skupu u Sremskoj Mitrovici.

Kampanja "Budućnost Srbija" počela je 7. februara, a kako je sam Vučić rekao, cilj je da građaniam predstavi šta je sve do sada urađeno i koji su dalji planovi, ali i da čuje njihove sugestije i žalbe.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (12)

Loading
Mila

07.03.2019 13:20

Svaki deo Srbije velikom brzinom napreduje, otvaraju se nove fabrike, posla ima više, a sve je to tako zahvaljujući sadašnjoj vlasti i Vučiću.

anatodorovic

07.03.2019 13:47

Nastavak kampanje za bolju buducnost Srbije se nastavlja. Gradjani znaju kome veruju. Predsednik Vucic je zasluzio to poverenjem

Igor

07.03.2019 14:17

Predsednik obilazi celu zemlju koja sve vise napreduje , otvaraku se nova radna mesta, fabrike, renoviraju se bolnice, skole, vrtici, sve zahvaljujuci sadasnjoj vlasti.

Jeca

07.03.2019 14:25

Samo napred,odlicna kampanja!