Srpska lista o poseti lidera SZS Kosovu: Đilas bi da pomogne svojim pajtašima u Prištini

Autor: Tanjug

Vesti

06.03.2019

20:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpska lista u današnjem saopštenju komentariše posetu jednog od lidera Saveza za Srbiju Dragana Ðilasa Kosovu i Metohiji, navodeći da on "u nameri da pomogne svojim pajtašima u Prištini" provocira i želi da izazove sukobe.

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Predstavnici Srpske liste

Nakon jučerašnje posete Leposaviću, kako navodi SL, Ðilas je danas "prosipao svoju političku demagogiju i iz porte manastira Visoki Dečani".

- Ove aveti prošlosti koje sebe predstavljaju borcima za srpske interese nikada se nisu usudili da osude uvođenje anticivilizacijskih taksi, hapšenje naših sugrađana, pokušaje otimanja Trepče ili nasilne upade na sever Kosova i Metohije. Nisu osudili jer oni za narod ne brinu, već samo za svoje džepove i kombinacije - navodi SL u saopštenju. 


Kao predstavnici srpskog naroda kojima su Srbi dali 90 odsto svojih glasova javno ih pozivamo da prestanu sa podmetanjem kukavičjih jaja na Kosovu i Metohiji, poručuju iz SL i nabrajaju šta su sve u prethodnih 12 godina uradili na KiM lideri SzS, od obraćanja Međunarodnom sudu pravde do granice na Jarinju i Brnjaku. 

Nasuprot takvom činjenju, kako napominju, uvek kada je bilo teško za Srbe na Kosovu i Metohiji, uz njih je bio predsednik Aleksandar Vučić, "kao pravi državnik i ujedinitelj".

- Nakon svake njegove posete mi smo bili složniji i jači. Srpski narod na KiM je predsedniku Vučiću dao nepodeljeno, gotovo jednoglasno poverenje i apelujemo na njega da učini sve da se vreme Đilasa, Jeremića, Tadića, Marka Jakšića i Slaviše Ristića, u kojem smo bili poniženi, obespravljeni i pokradeni, više nikada ne vrati - naveli su u saopštenju.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (25)

Loading
Ena

06.03.2019 20:30

Od Djilasa se nista normalno ne moze ocekivati.On radi protiv Srbije i protiv Srpskog naroda.Uostalom osobe koje saradjuju sa Albanskim Zlocincima,ne mogu nikada biti prijatelji Srbije.To nam je odavno jasno.Djilas je vec dokazao koliko Srbiju mrzi.Osudjujem ovakvo ponasanje.

mihajlo

06.03.2019 20:33

Cela opozicija se trebala ujedinjiti, i pomoći vladajućoj koaliciji, da se reši problem Kosova, a onda ćemo lepo svi na izbore da vidimo šta ima da kaže narod!!!

Biljana Đ

07.03.2019 06:09

@mihajlo - mihajlo:Opoziciju samo interesuje vlast a sve ostalo im je u drugom planu, pa i Kosovo.

Gospodja Ministarka

06.03.2019 20:35

Djilas nije smeo drugacije ni da ode na Kosovo, kako ga nije sramota da lobira za Haradinaja!