(FOTO) BRUKA! Živković opet krši zakon u centru Begrada

Autor:

Vesti

06.03.2019

12:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider Nove stranke Zoran Živković slobodno vreme (koga ima na pretek) uglavnom koristi za bahato ponašanje po ulicama Beograda. Imali smo priliku da ga vidimo u epizodi "vozi brzo, krši zakon", a sada je rešio da umesto bahate vožnje, padne i bahato parkiranje i to po drugi put!

Živković je na Trgu Nikole Pašića parkirao skupoceno vozilo i to nasred trake za skretanje.

RepublikaFoto: Srpski telegraf
Živkovićev automobil na mestu gde ne sme da se parkira

Ovo nije prvi put da se parkira nepropisno! Ista situacija desila se preko puta švajcarske ambasade, kada je Živković ostavio svoj automobil na trotoaru, gde inače nije označeno parking mesto.

Podsetimo na još jedan slučaj, Živković je prošlog leta demonstrirao bahatost kršeći sva pravila u saobraćaju, vozeći preko pune linije i u jednosmernim ulicama, pa čak je u jednom trenutku zaustavio kola nasred ulice da bi koji minut odremao, što možete da pogledate OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (18)

Loading
Nikoletka

06.03.2019 12:46

Navikli misle da im je ovo vreme jos zute dosmanlije i lopovluka.Nece moci.

Aleksandra

06.03.2019 12:46

Kazne, kazne, pisati kazne, naplatiti, oduzeti bodove... sve po redu... neka plaća... pa kad istroši poene, oduzeti dozvolu pa neka polaže ponovo... bahatost ne tolerisati ni slučajno!

Sara

06.03.2019 12:51

Opozicija u Srbiji sve radi mimo bilo kakvih propisa i pravila

Natasa

06.03.2019 12:51

Bruka i sramota!