Milena Ivanović se oglasila o nestanku rođaka Olivera Ivanovića

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

06.03.2019

12:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milena Ivanović, udovica Olivera Ivanovića izjavila je za Alo da njen suprug i nestali taksista Vladimir Ivanović iz severne Mitrovice, za kojeg se sumnja da je ubijen, nisu bili ni u kakvom bliskom srodstvu i da je informacija plasirana zlonamerno.

RepublikaFoto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ
Milena Ivanović

- Oliver i Vladimir nisu bili bliski rođaci. Kod nas je običaj da se ljudi koji se isto prezivaju oslovljavaju sa ''rođo'', ali ja za svojih 12 godina života sa Oliverom nisam imala nikakav bliži kontakt sa njim, niti je imao moj suprug. Vladimir je bio angažovan u stranci, kao što je bilo na stotine drugih ljudi. Plašim se da je ova vest puštena zlonamerno, ali očekujem da će nadležne institucije reagovati i ispitati slučaj - rekla je Milena Ivanović.

Prištinski mediji objavili su ranje danas da je taksista iz severne Mitrovice nestao pre tri dana i sumnja se da je ubijen u srdostvu sa Oliverom Ivanovićem, političarem i bivsim predsednikom GI SDP likvidiranim pre više od godinu dana ispred sedišta stranke.

RepublikaFoto: Facebook.com/Vladimir Ivanović
Vladimir Ivanović

Automobil taksiste Vladimira Ivanovića, kako su preneli mediji, pronađen je u selu Matica u opštinu Zvečan. 


Na mestu zločina nađen je automobil marke "folksvagen" i nekoliko čaura. Na mestu ima i krvi za koju se sumnja da je Ivanovićeva. Policija istražuje mogućnost da je Ivanović tu i ubijen, a telo odneto sa mesta zločina, preneo je Alo.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading