(FOTO) Čepurinov naklon za Dačićevu simboliku: Na Bečkom balu sa Rusijom "blizu srca"!

Autor: sputniknews.com

Vesti

05.03.2019

12:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šef srpske diplomatije Ivica Dačić je tokom prisustva u Beču, na najprestižnijem balu u Evropi, na sebi imao i Orden ruskog prijateljstva, koji mu je u ime ruskog predsednika Vladimira Putina prošle godine uručio njegov kolega Sergej Lavrov.

Taj detalj primetio je ruski ambasador u Srbiji Aleksandar Čepurin, koji je u svojoj objavi na Tviteru prokomentarisao fotografiju Dačića sa šefom austrijske diplomatije Sebastijanom Kurcom i vicekancelarom Sebastijanom Štraheom.

Podsetimo, Dačić je prisustvovao "Opernbalu", glavnom događaju balske sezone u Austriji, a za taj prestižni događaj obukao je frak i leptir-mašnu.

 

 

Bal je svake godine prilika za austrijske političare da u goste pozovu svoje kolege iz sveta, a ove godine su se odlučili za političare sa Balkana.

Na Bečkom balu, šef srpske diplomatije je uživao u društvu supruge Sanje, a ispred ulaza u bečku Operu dočekali su ga Austrijanci, koji su se okupili da mu traže autogram, prenosi se u saopštenju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading