"Dobio sam više od 4.000 pitanja od građana. Na svako ću pokušati da odgovorim lično"

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

03.03.2019

14:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić napisao je na svom Instagram nalogu "Budućnostsrbijeav" da je dobio više od 4.000 pitanja građana.

RepublikaFoto: instagram.com/buducnostsrbijeav
Aleksandar Vučić

- Poštovani građani, dobio sam od vas više od četiri hiljade pitanja. Na sva vaša pitanja pokušaću lično da odgovorim u narednim danima. Hvala vam na poverenju! - napisao je predsednik Vučić.

On je juče odgovarao na pitanja i sugestije građana na svom Instagram nalogu "Budućnostsrbijeav".

Brojna pitanja građani Srbije su proteklih dana uputili predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću putem Instagrama, a najveći broj njih odnosio se na to kako da reše pitanje zapošljavanja, finansijske probleme i da se stambeno zbrinu, ali se veliki broj građana interesovao i za to kako će biti rešeno pitanje Kosova i Metohije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (39)

Loading
Jelena

03.03.2019 14:33

Divno je sto postoji lepa komunikacija.

Miki

03.03.2019 14:34

Vraca se poverenje u institucije vlasti.

Gospodja Ministarka

03.03.2019 14:48

Vlast kao institucija mora da se približi običnom narodu koji lično predsedniku treba da se neposredno obrati na ovakav način,i to više puta u godini!

Radenko

03.03.2019 14:55

Sam podatak da se veliki broj javio Aleksandru Vucic na Instagramu, je samo jos jedan podatak koliko ga gradjani cene. Narod ima poverenje u Aleksandra Vucic zato mu otvoreno prica o svojim problemima, nadam se da ce mnoga pitanja biti resena na zadovoljstvo naroda.Svim gradjanima koji su se obratili Vucic je obecao da ce dobiti odgovor o postavljenom pitanju.