Vulin o Trifunovićevim ispadima u Novom Sadu: Ono što su Dosovci hranili, vratilo se da ih ujede

Autor: Tanjug

Vesti

02.03.2019

16:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Pokreta socijalista (PS)Aleksandar Vulin poručio je danas opoziciji da je ćutala i uživala u prostaklucima i uvredama lidera Pokreta slobodnih građana (PSG) Sergeja Trifunovića, ali da se sada "ono što su sami ''hranili'' vratilo da ih ujede".

RepublikaFoto: Tanjug
Aleksandar Vulin

Trifunović je sinoć na protestu opozicije u Novom Sadu za lidera Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenada Čanka rekao da je "teško đubre", a da jelider Liberalno demokratske partije (LDP) Čedomir Jovanović lažni opozicionar. 

- Dok je Trifunović psovao i vređao Vučića, njegovu porodicu, Anu Brnabić, svi su ćutali i uživali u prostaklucima i uvredama. Kada Trifunović pljuje po Vučiću ili njegovim saradnicima tada ćute udruženja, ćute političke partije starog i novog DOS-a, jer su svi oni zadovoljni što su pronašli prostaka koji je dovoljno prizeman da umesto njih izgovori sve što oni misle - naveo je Vulin u saopštenju za javnost. 

On je dodao da je sada "prostak počeo da vređa njih, sada je svoju mržnju počeo da prosipa i po kolegama iz opozicije". 

- Ono što su sami ''hranili'', vratilo se da ih ujede - istakao je predsdnik PS-a Aleksandar Vulin, koji je i ministar odbrane Srbije.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (7)

Loading
Deki

02.03.2019 16:54

Politika DOSa vise ne prolazi kod gradjana Srbije,to je proslost,gradjani daju podrsku Vucicevoj politici.

Tresimesi1

02.03.2019 17:00

Izjave poput ove samo podrivaju već ionako uzavrelu političku situaciju i automatski dovode do usijanja odnose među ljudima.

miljos

02.03.2019 17:03

Pa neko je morao da im kaze. Obicno tako to ide kod njih.

Nk

02.03.2019 17:47

Trifunovic nastavlja sa svojim nedelima