LDP O SERGEJEVOM ISPADU U NOVOM SADU: Agresivan i radikalsko-primitivan govor Trifunovića

Autor: Tanjug

Vesti

02.03.2019

13:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Liberalno demokratska partija ocenila je danas da je govor predsednika PSG Sergeja Trifunovića na protestu u Novom Sadu, u kojem je lidera te stranke nazvao "lažnom opozicijom", bio agresivan i radikalsko-primitivan.

RepublikaFoto: Tanjug/D. GOLL
Čedomir Jovanović

Pokrajinski odbor LDP navodi da je Trifunović vređao i ponižavao predsednike LSV i LDP Nenada Čanka i Čedomira Jovanovića, ali i sve koji imaju drugačiji stav i poimanje autonomije Vojvodine od "centrlističkog, nadmenog i hegemonog posedovanja teritorije i građanki i građana Vojvodine", te da je takav govor zapanjio vojvođansku javnost.

- Takav odnos prema vrednostima Vojvodine nije promenjen od Miloševića do današnjih dana od svih vlasti u Beogradu, a, eto, vidimo i nekih opozicionara. Posledice toga Vojvođanke i Vojvođani najbolje osećaju, jer smo od najrazvijenijeg dela bivše Jugoslavije postali nerazvijeniji deo Srbije - navodi LDP.

Ta stranka navodi da, ako Trifunović želi da se bori protiv lažne opozicije i "Vučićevih saradnika" treba da krene od svog predsedništva u kome, kažu, sede ljudi koji su 2012. godine svojim glasovima u Skupštini Srbije doveli SNS na vlast.

RepublikaFoto: Tanjug/J. PAP
Sergej Trifunović

Sergej Trifunović je na sinoćnjem protestu u Novom Sadu predsednika LSV opisao kao "teško đubre", dok je lidera LDP nazvao lažnim opozicionarom.

Trifunović je govorio i o navodnom otcepljenju Vojvodine, kada je izneo niz uvreda na Čankov račun.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Marija

02.03.2019 14:27

Trufunovic ne zna da se ponasa.

Maja

02.03.2019 14:38

Zbog ovakvog ponasanja je propao i kao glumac.

Nale

02.03.2019 17:08

Nevaspitanje i nekultura isplivali iz Sergeja.

Zara

02.03.2019 17:37

To što su hranili dosovci, metastaziralo je u kreaturu bivšeg umetnika-glumca kome je svaka izgovorena reč -otrov, a uvrede na Čankov račun i račun LDP-a to i pokazuju.