(FOTO) Ne zna se koja je lepša! Ovo su žene naših političara

Autor:

Vesti

02.03.2019

13:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žene naših političara se retko pojavljuju u javnosti. One su njihova velika podrška i oslonac u životu, a kada god se pojave u javnosti plene svojom lepotom i harizmom, zato pogledajte kako izgladaju izabranice naših poznatih političara.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Ivica Dačić sa suprugom Sanjom

Sanja Dačić, supruga ministra spoljnih poslova Ivice Dačića rodila je dvoje dece - Luki i Andreu. Ivica je jednom prilikom rekao da je Luka ratno dete, jer je njegova supruga Sanja za vreme bombardovanja trudnoću provela u skloništu. Sanja, za razliku od ostalih dama udatih za političare, često sledi svog supruga i njih dvoje su jako vezani.

RepublikaFoto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ
Ana Stefanović sa ministrom Stefanovićem

Ana Stefanović supruga je ministra unutrašnjih poslova i poptredsednika Vlade Srbije. Venčali su se 2009. godine, a 2012. godine rodila im se ćerkica Nina. U februaru ove godine, ovaj divan par je dobio sina Filipa.

RepublikaFoto: ST/ D. KADIĆ
Aleksandar Vulin sa suprugom Natašom

Interesantno je da se Ana često druži sa Natašom Vulin, suprugom ministra Aleksandra Vulina koja takođe očarava svojom lepotom kad god sledi supruga.

RepublikaFoto: ST/ D. KADIĆ
Nikola Selaković sa suprugom

Bivši ministar pravde Nikole Selakovića i njegova izabranica Milica Stojanović, pre dve godine organizovali su predivnu svadbu u Hramu Svetog Save na Vračaru, a  Milica je obučena u narodnu nošnju pobrala mnoge simpatije.

RepublikaFoto: Tanjug/D. VOJINOVIĆ
Tamara Vučić sa suprugom Aleksandrom Vučićem

Tamara Vučić supruga je Aleksandra Vučića i prva dama Srbije. Od 2010. godine radila je u Ministarstvu spoljnih poslova Republike Srbije. Aktivno se bavi humanitarnim radom i vrlo često posećuje humanitarne događaje. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Nada

02.03.2019 14:21

Pametne i lepe supruge političara mogu da budu od velikog značaja za humanitarni rad i prezentovanje naše zemlje.

Maja

02.03.2019 14:34

Sve zene Srbije u lepe!

Dragan

02.03.2019 15:50

Srpkinje su bile i uvek će biti najlepše na svetu.