Opozicija protiv svog naroda - Bane: Tenkom da rušimo vlast, Pantić pljuje na Srbe u Jasenovcu

Autor:

Vesti

02.03.2019

04:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da se glumac Branislav Bane Trifunović nešto pita u državi, od nas ne bi ostao kamen na kamenu! Mlađi Sergejev brat, samo naizgled manji agresivac od njega, upotrebio bi tenk da počisti sve srpske političare, a doveo neke sasvim nove, u koje svrstava i sebe.

RepublikaFoto: ST/Vladimir Lukić
Branislav Trifunović

Osim Baneta, ludilo opozicije predstavlja i Milojko Pantić, koji je samo u sećanjima ostao sportski komentator, dok svoje penzionerske dane provodi kao sve učestaliji histerični govornik na protestima širom Srbije.

BOLJE DA SU ĆUTALI

Naime, najpre je Trifunović sa tribine "Nije filozofski ćutati", održane u Beogradu, poručio da su neophodne promene jer već 30 godina u politici figuriraju isti ljudi, koji žele da budu lideri.

- Zato stalno pričam, nije to pitanje više ko će biti na vlasti, nego, što bi rekao Gidra Bojanić, vama će, deco, čika Gidra da kupi tenk, znači očigledno mora tenk da se sve to poravna, pa da krenemo nešto ispočetka s nekim drugim ljudima - rekao je Trifunović prizivajući nerede na ulicama.

Odmah za njim na mitingu u Topoli nastupio je "ludi Milojko", koji je Srbiju optužio za NATO agresiju i raspad bivše države, a na račun srpskog naroda ide i to što je od ustaša postradao u Jasenovcu.

RepublikaFoto: Medija centar Beograd
Milojko Pantić

- Srbija je zapalila ratni požar, uništila Jugoslaviju, a zatim dozvolila da Srbiju zbog Kosova bombarduju saveznici iz oba svetska rata. Skoro pola veka u komunizmu nije nam smetao Jasenovac, a onda je u centar pažnje srpskom društvu ubačen taj simbol ustaškog zločina da bi postao simbol mržnje prema svim Hrvatima - izdeklamovao je bivši sportski komentator, sada perjanica protesta Milojko Pantić.

PUSTE ŽELJE

Potpredsednik SNS Miloš Vučević smatra skandaloznim ponašanje ove dvojice.

- Bane priziva tenkove na ulicama, ali će, na njegovu žalost, to ostati samo pusta želja koju je gledao u filmovima. Što se tiče Pantića, žalosno je kakav je autošovinista postao nekada cenjeni komentator, pa je teško pristojno replicirati njegovim antisrpskim izjavama - ističe Vučević.

RepublikaFoto: Tanjug/J. PAP
Miloš Vučević

Politikolog Jelena Vukoičić kaže za Srpski telegraf da podrškom ovakvom ponašanju opozicija zabija sebi autogolove.

- Ovakvi govornici iritiraju narod, tako da ostaje nejasno šta je poriv opozicionih čelnika da baš njih dovodi na proteste, ako već žarko žele da što pre postanu vlast. Pantić i Trifunović zazivaju otpor u većinskom narodu, a nisu sposobni da ozbiljnije doprinesu političkom rezultatu opozicije - tvrdi Vukoičićeva.

Otimačina oko brenda protesta

Sukob Nikole Koja i Jelene Anasonović oko "autorskih prava" na proteste "1 od 5 miliona" prokomentarisao je i predsednik PSG Sergej Trifunović rekavši da ta rasprava u stvari i nije bitna.

- Ljudi me zovu i pitaju po kom osnovu je i kako i zašto protest "1 od 5 miliona" brendiran. Nemam blagog je*enog pojma. Niti znam da je brendiran niti znam ljude koji ga vode. I ŽBrankoBranislav je izašao iz te priče, pa ni on ne zna. To je protest građana i tako treba da ostane - naveo je Trifunović.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.