Milica Zavetnica: Pantiću, jedini Srbin koji liči na ustaše si ti i tebi slični!

Autor: Republika

Vesti

01.03.2019

16:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Da postoji poligraf istine sa pitanjem - "Da li mrzite Srbe" - eksplodirao bi tokom testiranja Milojka Pantića", ocenila je Milica Đurđević Stamenkovski, jedna od osnivača Zavetnika, na svom Fejsbuk profilu komentarišući Pantićeve ispute u Pančevu i Topoli.

RepublikaFoto: zavetnici.rs
Milica Đurđević Stamenkovski

- Vodaju ga po Srbiji da bljuje vatru. U Pančevu je udario po našem sećanju na Jasenovac; podržao albansko cepanje Kosova i Metohije; siktao je na Srbe i prokazao nas za glavne krivce za sve ratove na ovim prostorima od ledenog doba do današnjih dana - navela je ona i dodala:

- Umesto da se postide i ograde od njegovih baljezganja, organizatori protesta su mu zakazali novu tezgu - i to ni manje ni više nego u sred Karadordeve Topole! Tamo je rekao da je laž da su Kosovo i Metohija duša Srbije i da je "to bilo pre pet vekova..." Tu, gde počiva čitava dinastija čiji je rodonačelnik podigao ustanak, gde su naši kraljevi, kneževi, prinčevi, kraljice i kneginje - Milojko Pantić se drznuo da ismeva srpsko ropstvo pod Turcima - istakla je ona.

 

 

U istom duha Đurđevićeva je potom nastavila.

- Dok su Karadordevici okretali u grobu, on udari po caru Dušanu - kažu nije on bio car Srbije i Srba, nego srpskog i drugih plemena?! Pa među njima nabroja i Grke... Neka ode u Atinu i kaže Grcima da njima antička istorija ne pripada, jer je to bilo mnogo davno kad su oni bili plemena. I da sve što je bilo pre 18.veka i uobličavanja koncepta moderne nacije ne važi i ne računa se. Onda je prozuklim glasom rekao da su Srbi isto što i ustaše. Čitav jedan narod izjednačio je sa ubicama koje su ženama vadile decu iz utrobe, ljudima pili krv na slamčicu, masovno tamničili, klali, mučili, podizali logore za decu, a svoje oružje nazivali "srbosjek"... - poručila je Đurđevićeva.

- Neko je napisao da je od alkohola sišao sa uma, ali se pitam, ako su njemu čašica i mržnja popile pamet, šta je sa ovim što ga vodaju po gradovima i sa ovima što stoje pred njim i nemo ga slušaju? Pantiću, jedini Srbin koji liči na ustaše si ti i tebi slični! - zaključila je ona.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading