Parezanović: Boško Obradović je mentalno zakucan u ranom kamenom dobu!

Autor: Republika

Vesti

27.02.2019

18:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poverenik Gradskog odbora SNS u Čačku Marko Parezanović oglasio se saopštenjem za javnost povodom izjave lidera Dveri Boška Obradovića o hapšenju majke šestoro maloletne dece.

RepublikaFoto: youtube.com/Televizija Galaksija 32
Marko Parezanović

Parezanovićevo saopštenje prenosimo u celosti:

"Zbog javnosti i zarad istine, moram da kažem da Boško Obradović izgovara neisitne i širi paniku među građanima. Nije istina da je supruga funkcuonera Dveri uhapšena zbog toga što nije vakcinisala decu, već je istina da nije platila kaznu, jer je ugrozila bezbednost i zdravlje svoje i druge dece.

Ne možete da kažete da ste za obaveznu vakcinaciju, a da ste istovremeno protiv sankcionisanja onih koji svoju decu ne vakcinišu. To je licemeran, neodgovoran i populistički stav. Mene jako zanima da li su Boško Obradović, Aleksandar Radojević, Jelena Karleuša i slični, kada su svoju decu vakcinisali, pitali doktore da li je vakcina strana ili domaća i da li su vodili javne kampanje ovog tipa ili to rade samo sada kada su u politici i kada treba doći do nekih glasova.

Boško Obradović je prototip zatucanosti, političke kao i svake druge. Bibliotekar koji se ne libi da promiviše ugrožavanje života dece i govori o stvarima o kojima nema pojma, jer je sam mentalno zakucan negde u ranom kamenom dobu, u kom se žene "vaspitaju" batinama, a svi koji se Obradoviću ne dopadaju šalju na vešala.

Pitam se koliko još dece treba da umre u Srbiji, da bi neznalice i teoretičari zavere željni medijske pažnje prestali da truju javnost svojim zaostalim idejama i stalnom potrebom da budu u centru pažnje.

Marko Parezanović, narodni poslanik i poverenik GrO SNS Čačak"

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading