Zorana odbrusila Vuku: Kad vas Jeremić napada, znate da ste u pravu

Autor: Tanjug

Vesti

21.08.2017

18:27 >> 18:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Ne postoji bolji dokaz da radite ispravnu stvar od onog da vas kritikuje jedan od lidera opozicije Vuk Jeremić i Demokratska stranka", ocenila je potpredsednica Vlade Srbije Zorana Mihajlović.

RepublikaFoto: Tanjug
Oštro odgovorila: Zorana Mihajlović

- Njegova ocena da je Srbija ''banana država'' i kritika odluke o povlačenju osoblja naše ambasade u Skoplju govore da je jedina politika Jeremića ''što je Srbiji gore, meni je bolje'' - rekla je ona.

Građani nisu zaboravili

Kako ističe Mihajlović, građani nisu zaboravili da je upravo u vreme vlasti režima DS i Jeremića Srbija bila posvađana sa čitavim regionom i najmoćnijim zemljama Evrope i sveta. 


- Upravo u vreme Vuka Jeremića sprska diplomatija je izgubila svoj ugled zbog kojih i danas pokušavamo da popravimo odnose sa nama najbližim zemljama - navodi ona. 

Srbija ne želi da ugrozi odnose sa prijateljskim makedonskim narodom, jer je naš glavni interes stabilnosti regiona kao preduslov za ekonomski razvoj svih zemalja, poručuje potpredsednica Vlade.

- Ali Srbija neće dozvoliti da bilo ko i na bilo koji način ugrozi bezbednost naše zemlje - zaključila je Mihajlović.Kritizeri

Povodom odluke da celokupno osoblje ambasade Srbije bude hitno povučeno na konsultacije u Beograd, Jeremić je na Tviter nalogu napisao:

Pljuju na Tviteru

- Šta god se desilo u Skoplju, povlačenje celokupnog osoblja ambasade je diplomatski dilentatizam i šarlatanstvo, svojstveno banana državama - naveo je Jeremić.

Lider DS Dragan Šutanovac je na istoj društvenoj mreži ostavio sličan komentar:

- Da li su pobegli iz MK zbog nedozovoljenih aktivnosti, da li je bezbednost dipl. ugrožena, da li je Unesko... šta god, to se tako ne radi - napisao je Šutanovac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading