(VIDEO) Obavezno pogledajte: Novi spot za kampanju "Budućnost Srbije"

Autor: Tanjug

Vesti

26.02.2019

18:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić promovisao je nastavak kampanje "Buducnost Srbije" novim spotom i najavio da će kampanju nastaviti u četvrtak posetom Jablaničkom okrugu. Kampanja je počela 7. februara posetom Pčinjskom okrugu, a zatim je obišao i Južnobanatski, Mačvanski i Raški okrug.

RepublikaFoto: Tanjug/Predsedništvo Srbije
Aleksandar Vučić

- Budućnost Srbije su fabrike i nova radna mesta, nove škole i vrtići. Bolnice i domovi zdravlja, stanovi i ustanove kulture, novi putevi i mostovi, nove investucije i ekonomski napredak. To je budućnost za koju se bori predsednik Srbije Aleksandar Vučić - navodi se u spotu.

U kampanji "Budućnost Srbije", predsednik predstavlja građanima rezultate koji su postignuti u svim delovima naše zemlje u prethodnih sedam godina i planove za dalji razvoj.

- Mnogo toga dobrog je uradeno, i mnogo toga još može da se uradi, zato predsednik Aleksandar Vučić želi da čuje i vas, građane Jablaničkog okruga. Dođite na centralni skup u Leksovcu u četvrtak 28. februara u 17 sati da razgovarate sa predsednikom Srbije - poručuje se u spotu. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (11)

Loading
Kristina

26.02.2019 19:07

Ovo je jako lepo videti.

Biljana Đ

27.02.2019 07:12

@Kristina - Kristina:Razgovor predsednika sa građanima zaista treba pozdraviti.

elvira

26.02.2019 19:21

Spot predstavlja celu istinu i oličenje borbe za Srbiju.

hana

26.02.2019 19:26

Ne prestaje borba za bolje sutra.