Vesić raskrinkao Savez za Srbiju: Ono što Đilas, Jeremić i Obradović misle, Veselinović izgovara

Autor: Tanjug

Vesti

24.02.2019

20:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Član Predsedništva SNS Goran Vesić izjavio je večeras povodom saopštenja sindikata "Sloga" da predsednik tog sindikata Željko Veselinović govori ono što misle Ðilas, Jeremić, Obradović.

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Goran Vesić

- Veselinović je poznat kao neka vrsta portparola Dragana Ðilasa. Ono što Dragan Ðilas ne sme da kaže u javnosti to govori Veselinović. On je očigledno u tom savezu marioneta koja služi da bi govorio najružnije i najgadnije stvari koje niko drugi ne sme da kaže - rekao je Vesić na Studiju B, podsećajući šta je govorio o romima ili premijerki.

Sindikat sloga je ranije danas u saopštenju optužio Vesića da je za incident u tunelu kriv on, a ne oni koji su napali radnike Gradske čistoće, jer ih je poslao da uklone smeće.

Prema rečima Vesića, posmatrati Veselinovića izvan Ðilasa je apsolutno nekorektno. 

- Ono što izjavi Veselinović to misli Ðilas, i Vuk Jeremić i Boško Obradović - kaže Vesić.

Prema njegovim rečima, Veselinović nije ni dovoljno pametan, niti on može sam takve stvari da smisili.

- On je tu da izgovara prljave stvari, vređa druge ljude, da obavi prljavi posao koji čak ni Dragan Ðilas ne želi da obavi - naveo je Vesić.

 

 

On je istakao i da Savez za Srbiju i Dragan Ðilas nemaju svoju politiku i da je zato njihova politika nasilje, kao i da se na njihovom udaru nalaze svi koji ne misle kao oni.

- Ðilasu, Jeremiću Obradoviću smetaju svi koji se ne slažu sa njihovim mišljenjem. Njihova politika je nasilje i netolerancija i zato su se našli na udaru radnici Gradske čistoće, sutra na udaru može da se nađe bilo ko drugi, svako ko ne misli kao oni - rekao je Vesić.

On je naveo da su juče to bili radnici Gradske čistoće, a pre toga, kako je podsetio, premijerka, predsednica skupštine, novinarke..., pa se pretilo vešanjem Vučiću na Terazijama, pa su se nosila vešala na protestima.

Vesić je ocenio da se Ðilas tako ponašao i dok je bio gradonačelnik Beograda.

- Politika Dragana Ðilasa uvek je bila nasilje, jer kad nemate politiku i nemate šta da ponudite drugo, onda mu ostaje nasilje - rekao je on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (10)

Loading
Nikoletka

24.02.2019 20:53

Imaju oni svoje ispovednike,samo se oni kriju i ne pojavljuju.

Maja

24.02.2019 20:55

Marionete opozicije su dotakle dno dna!

Zoka

24.02.2019 21:19

Govor mrznje nije nesto cime bi bilo ko trebao da se ponosi.

Gordana

24.02.2019 21:21

Opozicija nema ni politiku ni pravac ni smer jer je raspad u kom se nalaze veliki.