Jelena Trivan: Opozicioni sastav osuđen na propast

Autor: Tanjug

Vesti

23.02.2019

23:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Direktorka "Službenog glasnika" Jelena Trivan ocenila je da je sadašnji opozicioni sastav osuđen na propast, jer zajedno u koloni, kako je rekla, idu ljotićevci, nedićevci i patrizani.

RepublikaFoto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ
Jelena Trivan

Jaka vlada ne moze opstati sa ljudima koji ne dele zajedničke stavove i vrednosti, rekla je Trivan u intervujuu za "Politiku" objašnjavajući zašto je kao potredsednica DS uoči izbora 2012. godine rekla da nije za koaliciju DS i SNS, jer naprednjaci nemaju demokratski kapacitet.

- U tom trenutku DS i SNS nisu delili zajednički politku, ali je činjenica da danas SNS vodi politiku za koju se ja ideološki zalažem i tragično je da DS, kome sam pripadala, danas ne podržava dijalog sa Prišitnom, ne podržava otvoreno i jasno put ka EU. Izvinite, ali ja bih izdala sebe kada bih podržavala one kojima je vrhunac politčkih dometa da premijerku zovu Pantela, homofobe i fašiste - navela je ona.

Upitana da prokomentariše to što su je nazivali preletačicom, Trivan kaže da je bila samo u jednoj stranci, ali da joj je jako zabavno što takvu vrstu kritika daju, kako kaže, ljudi kojima ne možete da na dve kucane strane ispišete u kojim su sve strankama bili.


- Ne postoje trenutne zvezde opozicije ili članovi rukovodstva Saveza za Srbiju, slovima i brojevima nijedan, koji je bio samo u jednoj stranci. Preletač je dakle onaj koji radi za državu, a nije onaj koji svake godine menja stranku i izda svakoga. Pa, dobro...  - zaključila je Trivan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (12)

Loading
Marija

24.02.2019 07:51

A kako ne bi kada oni jedan s drugim nikad nisu ni mogli niti ce ovo je samo obicna farsa i tu mora doci do raskola.

Veljko M

24.02.2019 08:09

Naravno da su osuđeni na propast.Oni svašta traže, ali ne pada im na pamet da traže izbore.

caca

24.02.2019 08:22

Sve sto ima veze sa opozicijom,osudjeno je na propast!!!!I sama opozicija je propast!!!!

Jole

24.02.2019 08:34

Skupilo se kuso i repato, bez ičega ideološki i vrednosno zajedničkog. Kako da oni definišu neku politiku, kada nemaju ničeg što bi ih povezalo, osim mržnje prema Aleksandru Vučiću i SNS.