(FOTO) JEREMIĆ UZ ALIJU IZETBEGOVIĆA NAJVEĆI IDOL RADIKALNIM MUSLIMANIMA! Ubeđeni u njegovu pobedu na izborima

Autor: alo.rs

Vesti

23.02.2019

09:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Radikalni islamista je fasciniran likom i delom Vuka Jeremića.

RepublikaFoto: Tanjug/F. KRAINČANIĆ
Vuk Jeremić i Dragan Đilas

Radikalni islamista Muhamed Čengić, oduševljen je nedavnim nastupom Đilasovog lidera Narodne stranke Vuka Jeremića na sarajevskoj FTV tokom kojeg je rekao da je Srbija kriva za sve ratove i sve zločine. Čengić kaže i da su kod Jeremića proradili bošnjački geni, verovatno original Alijini koji za Čengića predstavljaju vrhovno božanstvo i pandan čistote.

- Bošnjački geni proradili kod Vuka Jeremića, naravno da je Srbija bila agresor! Vuk mi je jednom u obraćanju i rekao da je on spreman, naravno kada preuzme vlast, da se suoči sa činjenicama. Genocid se desio i da država Srbija treba da plati ratnu oštetu. U dogovor ulazi ukidanje Republike Srpske i ošteta od 200 milijardi dolara! - napisao je Čengić, koji je poznat po najradikalnijim stavovima protiv Srbije i koji među svojim obožavaocima ima brojne istomišljenike i simpatizere Vuka Jeremića.

 

 

Čengić je rodom iz Skoplja, potpredsednik SDA i potpredsednik predratne Vlade BiH. Do početka rata bio je jedan od najuticajnijih muslimanskih političara u Foči. Rat je proveo van politike kao izbeglica u Turskoj. Pokušao je da se, kao čovek neopterećen ratnom hipotekom, vrati na političku scenu posle Dejtona. Međutim, to mu nije pošlo za rukom.

Na sve to izgleda da je i veliki "fan" Vuka Jeremića, jednog od lidera Saveza za Srbiju i najvernijeg podanika Dragana Đilasa.

 

 

- Jeremić će pobediti na izborima u Srbiji 2010. godine, svidelo se to četnicima ili ne - jasno je poručio Čengić ovog puta.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (32)

Loading
Duda

23.02.2019 09:34

To sto radi Vuk Jeremic je velika sramota za Srpski rod

Sale

23.02.2019 09:40

Ja ovde vidim i čitam o jednom izuzetno bolesnom i opasnom čoveku

Mihajlo

23.02.2019 09:51

Zagreb podrzao Jeremica, Pristina podrzala Jeremica, sad i radikalni islamisti podrzali Jeremica... Sramota!

AleksMache

23.02.2019 09:53

Ne zna se ko je više jadan da li on što očekuje da će uz njih imati većinu ili oni što takvog čoveka podržavaju i uzdaju se u njega!?!