Vučić započeo obilazak Raškog okruga posetom Vrnjačkoj Banji

Autor: Tanjug

Vesti

22.02.2019

07:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Aleksandar Vučić nastavio je danas kampanju "Budućnost Srbije" obilaskom Raškog okruga, a prva tačka je Vrnjačka Banja, u kojoj je posetio Dom zdravlja "Dr Nikola DŽamić".

RepublikaFoto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ
Aleksandar Vučić - Ilustracija

Vučića su, ispred Doma zdravlja, dočekali ministar zdravlja Zlatibor Lončar, načelnik Raškog okruga Nebojša Simović, predsednik opštine Vrnjačka Banja Boban Ðurović, direktorka Vesna Malićanin i zaposleni u toj ustanovi.

Tokom obilaska, Malićaninova je Vučiću predočila šta je prošle godine urađeno u Domu zdravlja u prvoj fazi rekonstrukcije, za koju je vladina Kancelarija za upravljanje javnim ulaganjima izdvojila 105 miliona dinara.


Ona je navela da su obnovljeni krov i fasada na zgradi, urađena vodovodna i kanalizaciona mreža i zamenjenje pločice u toaletima.

Naglasila je da 40 godina ništa nije rađeno u toj zdravstvenoj ustanovi i najavila drugu fazu radova u ovoj godini, za koje će Kancelarija izdvojiti 128 miliona dinara.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (31)

Loading
Nikola

22.02.2019 07:54

Čast je da vas obidje predsednik Drzave. Neko ko vodi racuna o svojoj zemlji kao dobar domacin i savestan drzavnik.. dobro dosli perdsedniče

Ana

22.02.2019 07:55

Predsednik zeli da razmeni planove sa narodom.

Nikola

22.02.2019 08:00

Tako to radi pravi predsednik jedne države! Ide među svoje građane i razgovara sa njima!

Dijana

22.02.2019 08:09

Gradjani će uvek podrati izgradnju svoje zemlje, rad i trud.