Avion vlade Srbije poleteo iz Nemačke: Preuzeto telo Šabana Šaulića!

Autor:

Vesti

21.02.2019

18:41 >> 20:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vlada Srbije poslala je avion po telo tragično preminulog pevača Šabana Šaulića, koji je sleteo večeras pre 20 časova u Dortmund u Nemačkoj.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Šaban Šaulić

Nakon preuzimanja kovčega sa telom, sledi povratak u Beograd. Očekuje se poletanje aviona.

Kako se saznaje, telo će odmah po prispeću biti transportovano na Novo groblje gde će ga sačekati neko od porodice Šaulić.

Podsetimo, obdukcija Šabana Šaulića je završena danas popodne, a iako je prvobitno bilo planirano da Sanela i Mihajlo sa telom pokojnog oca iz Nemačke krenu tek oko 22 sata i u Srbiji budu oko ponoći, došlo je do promene.

Odmah pošto je obdukcija bila gotova, i papiri bili privedeni kraju, Šabanovi sin i ćerka su ka aerodromu krenuli kroz dva sata. Vladin avion očekivao se iz Dortmunda, odakle ide pravo za Srbiju.

 

 

Sa aerodroma u Nemačkoj članove porodice Šaulić pratio je srpski konzul, a iako je prvobitno bilo planirano da let bude u kasnim večernjim satima, on je pomeren, te u Srbiju stiže ranije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading