Vulin patosirao provokatora: Veselji zna da je Vučić najveća pretnja nezavisnom Kosovu, zato ga i mrzi!

Autor: Tanjug

Vesti

21.02.2019

16:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Kadri Veselji dobro zna da je najveća pretnja nezavisnom Kosovu politika Aleksandra Vučića, zato ga mrzi i zato ga se plaši", poručio je danas ministar odbrane.

RepublikaFoto: Tanjug/MINISTARSTVO ODBRANE
Aleksandar Vulin

- Šta misli zločinac Veselji nije tajna, ali me više od toga brine zašto ćute Crna Gora i Severna Makedonija na ponovljeni poziv za stvaranje pakta protiv Srbije. Svi koji misle da će veliku Albaniju nahraniti Srbijom dočekaće da gledaju kako im se otima zemlja i kako se na njihovim prostorima stvara druga država - rekao je Vulin za "Novosti".

Vulin očekuje da se Crna Gora i Severna Makedonija oglase i osude poziv na rat ali i da EU upozori zločinca da pretnje ratom nisu dozvoljene.

- Šta god drugi radili, građani Srbije mogu da budu spokojni, vojska Srbije je u stanju da zaštiti svoj narod i zemlju - dodao je on.

 

 

On je reagovao na izjavu predsednika vlađuće DPK i predsednika parlamenta Kadrija Veseljija, koji se protivi rekonstrukciji vlade u kojoj ne bi bio Ramuš Haradinaj, kao i pritiscima koji se na aktuelnog premijera privremenih prištinskih institucija vrše zato što ne želi da ukine takse nametnute na proizvode iz Srbije.

- Rekao sam nemojte vršiti pritisak na Ramuša (Haradinaja), ja sam predlagač te mere... Nismo mi ovde da njega nadmudrimo nego smo tu zajedno sa premijerom da budemo što jači, mi smo protiv Aleksandra Vučića - rekao je Veselji sinoć u emisiji Rubikon na KTV.

Kako je rekao, vlada nikada neće pasti zbog zahteva Srbije i zbog taksi.

- Makedonija i Crna Gora su u NATO-u, mi nismo, hajde da se svi okupimo protiv Srbije - rekao je Veselji.
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (11)

Loading
Jasna

21.02.2019 16:39

Veselji nece sa ovim ponasanjem nista da postigne.

Lela

21.02.2019 16:39

Ministar Vulin je upravu...

Miki

21.02.2019 16:46

U politici nije pozeljna mrznja ,vec racionalno razmisljanje u resavanju problema. To radi nas predsednik, zato izaziva mrznju kod Albanaca, jer ne dozvoljava sebi da bude ostrasnjen u politici.

Tanja

21.02.2019 17:03

Baš tako, njima ne odgovara što nema Tadića i Jeremića da im lako predaju KiM.