Nedopustivo da se tek rođeno dete koristi za napad na političke neistomišljenike!

Autor: Tanjug

Vesti

21.02.2019

07:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpredsednica Vlade Srbije i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović osudila je danas nepristojne komentare i uvrede koji su se pojavili na društvenim mrežama povodom vesti da je partnerka premijerke Ane Brnabić rodila sina.

RepublikaFoto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ
Zorana Mihajlović

"Svako dete koje se rodi u Srbiji zaslužuje dobrodošlicu kad dođe na svet, a ne da bude dočekano ružnim rečima i uvredama. Možete s nekim da se politički ne slažete, da ga kritikujete, napadate, ali je nedopustivo da se dete koje se tek rodilo koristi za napad na političke neistomišljenike", istakla je Mihajlovićeva u saopštenju za javnost.

"Ako mislimo da kao društvo imamo budućnost, moramo biti sposobni za minimum saglasnosti oko nekih vrednosti i ciljeva, a to je da svi želimo da deca u Srbiji imaju sigurnost i zaštitu i da država treba da radi na stvaranju bolje budućnosti za svu decu”, dodala je Mihajlovićeva, prenosi se u saopštenju iz njenog kabineta.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading