Devet godina u vezi, a danas su dobile sina: Evo kako su se upoznale Ana Brnabić i Milica Ðurđić

Autor:

Vesti

20.02.2019

18:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Partnerka predsednice Vlade Srbije Ane Brnabić doktorka Milica Ðurđić porodila se i na svet donela zdravog dečaka, koji je dobio ime Igor. Srećna vest odjeknula je munjevitom brzinom, te je premijerka do kraja dana bila zatrpana čestitkama sa svih strana.

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Brnabićeva sa partnerkom

POTVRDA IZ KABINETA

Da je roda sletela u premijerkin dom, potvrđeno je juče u njenom kabinetu.

- Milica Ðurđić je rodila dečaka. Porođaj je protekao u najboljem redu - rečeno je u kabinetu premijerke Brnabić.

Milica se, inače, podvrgla vantelesnoj oplodnji i zbog drugog stanja poslednjih meseci se nije pojavljivala sa Anom Brnabić u javnosti iako ju je do tada uvek pratila na svim kulturnim i sličnim dešavanjima.

Veza Ane Brnabić i Milice Đurđić od početka nije bila tajna za porodice i prijatelje

Iako premijerka nije želela da komentariše šuškanja da joj je partnerka u drugom stanju, nedavno je u Kliničkom centru Srbije, u Centru za radiologiju i magnetnu rezonancu, gde je Milica zaposlena, potvrđeno da je otišla je na trudničko bolovanje.

 

ZAJEDNO NA DOGAĐAJIMA

Podsetimo, Brnabićeva i Ðurđićeva, koje su već devet godina u srećnoj vezi, svojevremeno su se upoznale u jednom klubu u centru prestonice.

Tada su razmenile kontakte i potom počele sve češće da se viđaju.

Iako njihova veza od početka nije bila tajna za rođake i prijatelje, otkako je Brnabićeva postala premijerka, proredile su pojavljivanje u javnosti.

Ipak, to se nedavno promenilo, pa sada redovno zajedno odlaze na javne događaje, a neretko se mogu videti na koncertima i u klubovima.

Letos su bile i na otvaranju Egzita u Novom Sadu.

Atraktivan izgled i smele kombinacije

Milica Ðurđić, koja pažnju javnosti skreće atraktivnim izgledom i smelim odevnim kombinacijama, stalno je zaposlena kao lekar u Kliničkom centru Srbije.

Završila je medicinu u Beogradu u roku, i to sa svim desetkama.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading