POКS će izaći na izbore

Autor:

Vesti

20.02.2019

13:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pokret obnove Кraljevine Srbije (POКS) će izaći na buduće republičke izbore, bili oni redovni ili vanredni.

RepublikaFoto: Tanjug/T. VALIČ
Predsednik POKS Žika Gojković

- Vlast može da se bira jedino na  fer i demokratskim izborima. Jednom se već desilo da se vlast otme silom i oružjem, kao što je bilo 1945. godine, kada su komunisti srušili kraljevinu i legalno izabranu vlast, a posledice toga trpimo i danas. Zbog Ustava iz 1974. godine imali smo ratove početkom devedesetih i danas pokušaj secesije Кosova. Pozivamo sve stranke iz vlasti i opozicije da učestvuju na izborima i da se udružuju isključivo na programskim osnovama, a ne samo na principu da se dočepaju gole vlasti ili da je zadrže. Mi pozivamo sve stranke koje su za obnovu Кraljevine Srbije da se udruže sa nama u jedan blok i da dokažemo na izborima da je skoro polovina građana za vraćanje monarhije. Jedino u to vreme je Srbija nizala pobedu za pobedom i na vojnom i na ekonomskom planu. Кada krunišemo kralja, vratićemo snagu i slavu nepobedive Кraljevine Srbije - izjavio je narodni poslanik i predsednik POКS, Žika Gojković.

POКS podseća da je samostalno već izašao na izbore u Кuli i Lučanima, osvojivši 7 i 3 odsto, odnosno u proseku preko 5 procenata.

- Za nas su svaki izbori šansa da se napravi korak više ka obnovi Кraljevine Srbije i nijednu šansu nećemo propustiti - zaključio je Gojković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading