Vulin o susretu Đilasa i Zaeva: Skoplje je centar za napade na Vučića i Srbiju!

Autor: novosti.rs

Vesti

19.02.2019

09:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Skoplje je postalo ono što je nekada bila Budimpešta, centar obaveštajnog rada protiv Srbije, prostor u kome se obezbeđuje finansiranje i podrška za cinkaroše i secikese iz čitavog regiona za političare koji veruju da je njihova saradnja sa strancima jedini put za dolazak na vlast", kaže ministar Aleksandar Vulin.

RepublikaFoto: Tanjug
Aleksandar Vulin

Ovako je ministar odbarne i lider Pokreta socijalista Aleksandra Vulin prokomentarisao za "Novosti" susret makednoskog premijera Zorana Zaeva i lidera Saveza za Srbiju Dragana Đilasa u Skoplju, na kome je, kako su saopštili iz SzS, bilo reči i o "aktuelnoj situaciji u Srbiji i dvomesečnim građanskim protestima".

- Čvrst stav predsednika Aleksandra Vučića da Srbija neće prihvatiti vlast ambasadora doveo ga je pod neposredan udar službi. Skoplje je postalo prostor iz koga se pokreću i iz koga će se pokretati napadi na Srbiju i njenog presednika - naveo je Vulin.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (26)

Loading
Dana

19.02.2019 09:34

Nadam se da će se jednog dana Djilas stideti svojih reči.

Ana

19.02.2019 09:34

Opozicija zeli da stvori nemire u drzavi.

draganp1987

19.02.2019 09:35

To se mora spreciti.

Ana

19.02.2019 09:44

One koji su najbolji je najlakše napadati, ali za sve te napade treba imati argumenata.