Dverjanima prekipelo: Za koga radi Boško Obradović?!

Autor: Republika

Vesti

17.02.2019

19:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Dverima vlada opšte rasulo! Da je nešto trulo u ovom pokretu jasno je na osnovu sve češćih varnica između lidera Boška Obradovića i Srđana Noga, a da je između njih dvojice definitivno pukla tikva jasno je i na osnovu snimka koji Republika.rs ovom prilikom objavljuje.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Nogo, Obradović i simpatizer Dveri

Kao što se može videti na osnovu snimka zabeleženog tokom protesta opozicije u Beogradu, a koji se pojavio na "Jutjub" kanalu  "Jutarnji glasnik", građani i simpatizeri Dveri sve više su naklonjeni Nogu a u Obradovića imaju sve manje poverenja.

Naime, jedan od simpatizera Dveri, koji za sebe kaže da je došao iz Novog Sada, pita Noga o tome šta Boško Obradovoć ima da kaže o njemu, na šta je Nogo pokušao jeftino da se izvuče poručujuči da on ima svoje, a Obradović svoje mišljenje.

Ipak, snimak itekako svedoči o tome da čak i oni koji podržavaju Dveri imaju ozbiljnu dilemu oko toga da li su više uz Obradovića ili uz Noga.

Ako se svemu doda i činjenica da je Nogo najavio kandidaturu za predsednika, a Obradović na sve načine pokušava da ga isključi iz stranke, o čemu je Republika.rs već pisala, jasno je da nas čeka i više nego dramatičan rasplet u ovom pokretu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (30)

Loading
Mirjana

17.02.2019 20:05

Za koga radi Obradovic, pa za sebe za koga ce drugo

Maja

17.02.2019 20:13

Opozicija je crtani

Nikola

17.02.2019 20:16

Kako stvari stoje situcija ide ka usijanju i cini mi se da će Boško biti ,,pedaliran,, Nogo se ozbiljno sprema ...

Tanja

17.02.2019 20:19

U Opoziciji je odavno rasulo.Nije novina da se ovako nesto dogadja.Zloba i pohlepa politicara Opozicije,doprinosi propadanju opozicije.Korisno je sto je Opozicija u rasulu.Srbija ce se osloboditi opozicionog zla.