(VIDEO) Trifunović puko u Kovinu, pa onda otišao da jede hobotnicu

Autor: G. M.

Vesti

18.02.2019

06:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider PSG Sergej Trifunović obratio se šačici svojih pristalica na trgu u Kovinu, gde je u subotu prvi put održan protest protiv vlasti. Iako je parola subotnjih okupljanja "1 od 5 miliona", Trifunovića je u Kovin došlo da sluša nekoliko desetina ljudi.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Sergej Trifunović

Pošto mu je protest u ovom gradu pukao, a ni protestanti se u Beogradu nisu bolje proveli, Sergej je sa bratom Branislavom posle neuspeha opozicionih okupljanja organizovao žurku na kojoj su se gostili hobotnicom i uživali ispijajući vino.

 

 

Sudeći prema video-klipovima koje je Trifunović stariji postavio na Tviteru, on je na ovom partiju govorio prilično nepovezano, poručivao svojim prijateljima da je on budući predsednik Srbije i sveta, a u jednom trenutku i simulirao pušenje marihuane kada se u društvu pevala pesma "Zemljo moja" grupe Ambasadori.

 

 

Posle fijaska braća Trifunović organizovala žurku, Sergej simulirao da puši marihuanu

Moguće da je Sergej Trifunović na ovaj način želeo da svojim sledbenicima predstavi novi politički program Pokreta slobodnih građana posle odlaska njegovog prethodnika Saše Jankovića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Strucnjak

18.02.2019 20:06

I ta sacica je velika kada je na pravom put Bravo Sergej najbolji si