VUČIĆ O ŠIPTARSKOJ PROSLAVI NEZAVISNOSTI: Nadam se da će se neki kod nas stideti, bar danas!

Autor: Tanjug

Vesti

17.02.2019

10:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da ne može da špekuliše o tome kada bi mogao da se postigne sporazum s Prištinom jer se ni ne razgovara, te da se nada da će se danas, kada Priština slavi nezavisnost, neki kod nas, koji nisu ništa preduzeli da se to spreči, stideti, bar danas, bar na 24 sata.

RepublikaFoto: Tanjug/D. GOLL
Aleksandar Vučić

Dok Priština slavi 11 godina nezavisnosti, Srbija se bori da sačuva svoje interese, kao i mir i stabilnost, istakao je.

- Oni slave 11 godina nezavisnosti. Nadam se da će i neki u našoj zemlji, koji ništa nisu preduzeli da se to spreči i ćutali, sada da se postide bar malo, na 24 sata - rekao je rekao je Vučić novinarima na završetku Minhenske konferencije.

Naše je, kaže, da razumemo albanske interese i da se borimo za srpske i da gledamo da sačuvamo mir i stabilnost, u šta je, ističe, uložio maksimalne napore i tokom boravka u Minhenu. 

- U Njujorku svakoga dana, a imaju stotine hiljada ljudi, po dolar izvajaju za kosovsku nevisnost - rekao je Vučić.

On je istakao i da Srbija tome ne može da se suprotstavi drugačije osim odgovornošću i ozbiljnošću, i veruje da uživamo veći ugled nego oni.

Na konstataciju da je Srbija ponosna na to kako se predsednik juče borio i upitan da li je to razlog zbog koga se na protestu u Beogradu okupilo najmanje ljudi do sada, Vučić kaze da time ne želi da se bavi.

- Želim im sve najbolje, neka šetaju koliko hoće - poručio je. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (32)

Loading
Sasa

17.02.2019 10:48

Svaka cast Vucicu, tako se brane stavovi Srbije.

Lela

17.02.2019 10:57

Svaka cast predsednice Vucicu,tako se brane stavovi Srbije....

Ana

17.02.2019 11:05

Srbija je uz predsednika Vucica cenjena svuda u svetu.

Luka

17.02.2019 11:11

Rešenja za pitanje KiM nema bez dogovora sa Srbijom, ne možemo da prihvatimo jednostranu proglašenu nezavisnos. Srbija neće prihvatati nikakva poniženja po pitanju KiM i ponižavajuće predloge za rešenja