Skup neverovatnih gluposti! Vučić o predlogu opozicije

Autor: Agencije

Vesti

16.02.2019

13:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je predlog Sporazuma sa narodom, koji je sačinila opozicija, "skup neverovatnih gluposti", kao i da građani koji protestno šetaju mogu da to čine koliko hoće ali da se neće dozvoliti nasilje.

RepublikaFoto: Tanjug/R. PRELIĆ
Aleksandar Vučić

- Pročitao sam taj sporazum, kao i onaj prethodni ugovor sa narodom koji je imao nekog smisla, osim što se sve slagali, a ovaj je prazna ljušuta - rekao je Vučič, odgovarajući na pitanja novinara u Minhenu gde učestvuje na bezbednosnom forumu.

On je rekao da ima mnogo ozbiljnijeg posla nego da komentariše "Đilasa, Jeremića i Obradovića", navodeći da ga nikad neće pobediti naizborima. Govoreći o građanskim protestima, on je rekao da "kod nas nema haosa", za raziku od nekih drugih zemalja, gde je i razbijenih glava.

Prema negovim rečima, važno je pokazati demokratski odnos prema ljudima koji drugačije misle.

- Mi to radimo na veoma dobar način - mnogo bolje nego mnoge evropske zemlje - rekao je Vučić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (11)

Loading
mimi

16.02.2019 14:26

pa sobzirom koje lidere ima opozicija ,ako i mozemo tako da ih nazovemo,prosto bi bilo cudno da kazu i ucestvuju nesto konstruktivno

Janko

16.02.2019 14:36

Opozicija nema ni politiku ni pravac ni smer jer je raspad u kom se nalaze veliki.

Alex

16.02.2019 14:43

Još jedan u nizu očajničkih i iracionalnih poteza opozicije koja nikako da shvati da se davno izgubljeno poverenje naroda ne da tako lako povratiti.

Maja

16.02.2019 15:38

Veliki skup gluposti je na jednom mestu