Ðurić bez dlake na jeziku: Jeremić i Đilas pate od Minhauzenovog sindroma

Autor: Tanjug

Vesti

13.02.2019

22:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Bizarno je što se sada na Rezoluciju 1244 pozivaju oni koji su činili sve da ona postane mrtvo slovo na papiru, jer je bila najveća prepreka ostvarivanju njihove politike cementiranja jednostrano proglašene nezavisnosti naše južne pokrajine", saopštio je večeras potpredsednik SNS Marko Ðurić.

RepublikaFoto: Tanjug/F. KRAINČANIĆ
Marko Đurič

- Jeremić i Đilas je trebalo da se prisete šta piše u Rezoluciji 1244 pre nego što su udarili granicu između Kosova i Metohije i ostatka Srbije, pre nego što su u našu južnu pokrajinu doveli Euleks, i pre nego što su od Međunarodnog suda pravde zatražili i dobili potvrdu legalnosti jednostrano proglašene kosovske nezavisnosti - naveo je Ðurić u saopštenju.

Reagujući na saopštenje SzS, u kojme se kaže da "prihvatljivo rešenje kosovskog problema može biti samo u okvirima Ustava Srbije i Rezolucije 1244", Ðurić ističe da ta bljutava igra prerušavanja onih koji su bili i ostali najveći saveznici albanskih separatista, vređa inteligenciju građana i osećanja svakoga kome je Kosovo i Metohija iskreno u srcu.

Predsednik Aleksandar Vučić je za razliku od Dragana Đilasa i Vuka Jeremića, naviknutih na kombinacije ispod stola, državnik, a ne neko ko pravi privatne dilove. Razgovori sa Tačijem su tajni isto onoliko koliko su tajni i razgovori sa Federikom Mogerini ili bilo kojim svetskim državnikom, naglasio je Ðurić.

 

 

Funkcioner SNS kaže da je najpodmuklija laž da su se naš predsednik i Hašim Tači tajno sastajali, i to uostalom negira i Tači, a Jeremić je, ako mu je baš toliko stalo do pune transparentnosti, trebalo da zabeleži za javnost šta je radio po hotelskim sobama sa svojim sponzorom Patrikom Hoom.

Tajno i bez kamera su različite stvari, a o svim razgovorima koji se tiču državnih i nacionalnih interesa, za razliku od njih koji su krili sve, uvek govorimo javno i otvoreno, naveo je Ðurić.

- Naravno da nećemo udovoljiti perverznim zahtevima Jeremića i Đilasa da od visoke politike pravimo rijaliti-šou, iako će sve što se razgovara i dogovara u vezi sa Kosovom i Metohijom ostati zabeleženo za istoriju, kako bi u budućnosti o našim delima u bibliotekama i arhivima mogli da sude neke naredne generacije - kazao je Ðurić.

O delima Jeremića i Đilasa će se, siguran sam, kad-tad suditi u nekim drugim institucijama, zaključio je potpredsednik SNS.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
zdjurdjevic

14.02.2019 07:08

Ostala mu je jedna dlaka na jeziku kao posledica dupelizačkog odnosa prema Vučiću.