Bolesno! Đilasovci prete Jovanovu: Je*aću ti sve živo i mrtvo!

Autor: alo.rs, Republika

Vesti

13.02.2019

17:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milenko Jovanov, potpredsednik SNS-a i poslanik u pokrajinskoj skupštini, našao se na meti brutalnih pretnji Zorana Mileševića, bliskog saradnika Dragana Đilasa, osnivača Saveza za Srbiju. Milešević je pretnje i uvrede Jovanovu slao putem SMS-a.

RepublikaFoto: youtube.com/RTV Pink Official
Milenko Jovanov

- Spavaš li mirno, svinjo fašistička? - napisao je Milešević u skandaloznoj poruci upućenoj potpredsedniku SNS-a, da bi mu zatim preteći poručio: "Je*aću ti sve živo i mrtvo".

Milenko Jovanov je za "Alo!" potvrdio da je pretnje prijavio policiji.

- Naravno da sam ga prijavio. To što "junačina" preti iz Londona ne menja stvar. Prošlo je vreme kada su takve bitange i lopuže opijene otetim novcem i vlašću mogle da prete ljudima, a da su ljudi zazirali čak i da ih prijave policiji za to. Milešević je blizak poslovni i politički saradnik Dragana Đilasa, pa im je i rečnik i prostota bliska. Đilas je koliko juče vređao i pretio studentima, Milešević meni, a obojica bi očigledno i vešali svakoga ko im se suprotstavi u pohodu na vlast i narodne pare, samo kada bi bili u prilici - istakao je potpredsednik SNS-a.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (31)

Loading
Jelena

13.02.2019 18:00

Njihova mrznja prelazi u bolest. Iz nemoci prete i psuju .

Jana

13.02.2019 18:02

Uzasno je sta sve neko mora da trpi samo zato sto je clan SNS--a i sto svoje stavove iznosi javno. Onog ko je uputio pretnju treba najstrozije kazniti

Milan

13.02.2019 18:04

Ovakvo ponašanje, pretnjei uvrede, treba sankcionisati. Nedopustivo je da se u dvadesetprvom veku jedan političar ponaša na taj način, i što je najgore to nije izolovan slučaj!

Marko

13.02.2019 18:04

Sa vesala, opozicionari su presli i na druge pretnje .