Srpska liga: Za visok stepen bezbednosti zemlje zaslužan ministar Stefanović

Autor: Tanjug

Vesti

13.02.2019

16:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Zahvaljujući odgovornom i posvećenom radu Ministarstva unutrašnjih poslova predvođenim ministrom Nebojšom Stefanovićem, u Srbiji je u konstantnom padu stopa krivičnih dela, a građani imaju sve veše poverenje u policiju, jer je bezbednost zemlje podignuta na najviši nivo, što je potvrđeno i na poslednjoj sednici skupštinskog Odbora za kontrolu službi bezbednosti", izjavio je Aleksandar Đurđev, predsednik Srpske lige (SL).

RepublikaFoto: youtube.com/Srpska liga
Aleksandar Đurđev

- Bez obzira na unutrašnje pretnje koje podstiču strani plaćenici, pozivajući se na tzv. nezadovoljstvo većeg dela naroda, i konstantne spoljne pritiske kojima smo kao društvo i država svakodnevno izloženi, u odbrani teritorijalnog integiteta i suvereniteta, MUP efikasno i profesionalno obavlja svoje dužnosti i neutrališe sve rizike koji mogu da naruše mir i stabilnost, ne samo u Srbiji već i u celom regionu - kaže Đurđev, ističući da je za ovako visok stepen bezbednosti naše zemlje posebno zaslužan ministar Stefanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading