Mi Albanci ćemo silovati tvoju majku i sestru, debelo go*no! Šiptari jezivo prete Amerikancu u Srbiji

Autor: telegraf.rs, Republika

Vesti

13.02.2019

13:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Znaju američki zvaničnici da podržavaju teroriste, i njima to uopšte nije problem, jer o moralu, pravdi i međunarodnom pravu ne brinu dok god "štite nacionalne interese". Napravili su Bin Ladena, napravili Tačija i Haradinaja - u početku su im svi bili dobri... Ali, kad teorirsti počnu da ugrožavaju živote pojedinih Amerikanaca širom sveta, onda situacija počne polako da se menja, korak po korak...

RepublikaFoto: youtube.com/ Charles Cather
Čarls Kater godinama trpi uvrede samo zato što živi u našoj zemlji

Još ćemo mnogo da čekamo da i zvanična politika SAD krene u pravcu osude šiptarskih terorista, ali nam oni ponekad i sami pomognu u tome - u ovom slučaju, ozbiljno preteći američkom državljaninu koji živi u Srbiji.

- Podržavam Srbe, otkad sam došao u vašu zemlju 2010. godine. Dva srpska advokata u SAD kontaktirali su sa mnom radi podrške za peticiju "Stop progonu pravoslavaca na Kosovu i Metohiji", koju sam podelio na svojoj Fejsbuk stranici. Dobila je veliki broj glasova nakon što sam je objavio u decembru, pa su me pitali mogu li da snimim video o peticiji kako bi dobila još više, što sam ubrzo i uradio - počinje priču Čarls Kater kome Albanci prete godinama.

On je objašnjava da su mu uznemirujuće poruke stigle nedugo nakon toga, i to za Novu godinu, kada je putovao u Crnu Goru na odmor, prenosi Telegraf.

- Takođe, pomenuo sam u jednom postu na Instagramu da ću obići Albaniju na jedan dan zato što je to jedina zemlja u regionu koju nisam posetio. Stigao sam do Kotora kada sam pročitao poruku koja mi je stigla na Fejbuku:

- "Hej debelo go**o, Nemoj da se usudiš da kročiš na albansku teritoriju. Samo da je**no razjasnimo. Ako samo centimetar kročiš tvoje debelo gej telo biće zapaljeno i ukrašćemo tvoj američki novac i staviti ga u prikolicu, koja će biti postalata na granicu Kosova kao poklon Srbiji, debelo go*no.

 

 

Mi Albanci ćemo silovati tvoju majku i sestru, debelo go**o. Seksualno ćemo ih zadovoljiti albanskim ku***m, veoma duboko u njihovim grlima. Ići ćemo duboko u njihove pi**e, Tako duboko, burazeru. Tako duboko da će želeti da se vrate u Albaniju da vide tvoje spaljeno telo, debeli. Uvek su bili gej. Ha-ha-ha-ha. Vi gej Srbi, stavili smo vam 100 odsto takse na vaša "dobra". Pošto ćeš već doći u Crnu Goru autobusom kroz Velipolje isproveravaćemo autobuse, a ako te pronađemo MRTAV SI, DEBELA KU**O. SPALIĆEMO TI TELO ZA NEKOLIKO SEKUNDI. Vi je*eno gej Srbi. Smejao sam se kada su Crnogorci glasali za nezavisnost 0.5 odsto 2006. godine. Tako da je gej Srbija zatvorena na kopnu. Niko ne voli Srbiju. Nemate prijatelje. I ti, ti moja gej kurvo platićeš za ovo - pisalo je u pretećoj poruci koja ni malo nije naivna.

- Kada sam dobio ovu pretnju, odlučio sam da ne odem u Albaniju. Poslao sam poruku sa detaljima američkog ambasadi u Beogradu i printskrinovima poruke. Ovaj čovek me je godinama progonio na Fejsbuku i zna skoro sve o meni. Istog trenutka kada na Jutjubu objavim svoje videe o Srbiji, više od 900 njih, on ih dislajkuje i objavljuje užasne komentare. Ja nisam neko ko se lako da uplašiti, s obzirom na to da sam živeo u 33 države, uključujući i Somaliju, ali činjenica da je poznavao koju granicu želim da pređem ka Albaniji me je uplašila. Pratio sam vesti i porast ISIS-ovih boraca poreklom iz Albanije, Kosova i Metohije i Bosne je alarmantan. Ne možete da budete potpuno sigurni - ističe Kater.

Kako dodaje, delovalo mu je logično da ga ambasada kontaktira za pomoć, ali su ignorisali njegove poslednje dve poruke.

- Bila je to veoma detaljna, grafička pretnja građanina susedne države. Moja ambasada ima 24-časovni kontakt za hitne slučajeve i imejl adresu kojom odgovara na te hitne pozive. Zato sam ih kontaktirao da vidim kakva je procedura za prijavljivanje međunarodne pretnje. Srpska policija ne može da pomogne u ovakvim slučajevima - objasnio je je Kater.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading