BRUKA! Ševarlića isterali iz Dveri: Odbio da prihvati odluku o napuštanju sednica Narodne skupštine!

Autor: pravda.rs

Vesti

13.02.2019

12:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"S obzirom da prof. Ševarlić ne prihvata odluku Predsedništva Dveri da se napuštaju sve skupštine od republičkog do lokalnog nivoa do ispunjenja zahteva narodnih protesta protiv vlasti 1 od 5 miliona, i želi da učestvuje u radu Skupštine, dalje ne možemo delovati u okviru jedinstvenog kluba", navodi se u saopštenju Srpskog pokreta Dveri.

RepublikaFoto: Tanjug
Doško neće Ševarlića u svoje redove

Poslanička grupa Srpskog pokreta Dveri zahvalila se potom Miladinu Ševarliću, nestranačkom narodnom poslaniku, na dosadašnjoj saradnji u okviru poslaničkog kluba.

- S obzirom da prof. Ševarlić ne prihvata odluku Predsedništva Dveri da se napuštaju sve skupštine od republičkog do lokalnog nivoa do ispunjenja zahteva narodnih protesta protiv vlasti 1 od 5 miliona, i želi da učestvuje u radu Skupštine, dalje ne možemo delovati u okviru jedinstvenog kluba – ističe se u saopštenju Dveri.

Srpski pokret Dveri potom napominje da "ostaju u potpunosti posvećeni potpisu koji je predsednik Dveri Boško Obradović u ime Dveri stavio na predlog Sporazuma sa narodom” i da tu kako kažu “neće biti kompromisa ni sa kim”.

- Ovo je trenutak u kome da bismo uspeli moramo biti svi jedinstveni u borbi protiv ove nedemokratske vlasti i svako soliranje i iskakanje za nas je apsolutno neprihvatljivo i neće biti tolerisano – naglašavaju u Srpskom pokretu Dveri.

Predstavnici Dveri su potom profesoru Ševarliću poželeli sve najbolje i ukazali da su uvek spremni za saradnju u oblastima sela i poljoprivrede u kojima on važi za prvorazredenog stručnjaka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (19)

Loading
ana

13.02.2019 12:56

Ko nece da bude prisutan,nema plate.

Marko Lučić

13.02.2019 14:32

@ana - ana:Takav zakon bi trebalo doneti, pa ne bi opozicionim poslanicima padalo na pamet da bojkotuju rad skupštine.

Davor

13.02.2019 12:58

Rasulo u opoziciji je toliko da njima pomoći nema sem da potpuno nestanu sa političke mape Srbije.

Mixi

13.02.2019 12:59

Odvešće ih Đilas sve u propast.