PLJUNUO, PA POLIZAO: Trifunović se posramio i izvinio Jevrejima!

Autor: Republika

Vesti

12.02.2019

13:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon skandalozne izjave lidera PSG Sergeja Trifunovića o Jevrejima, izgleda da je novopečeni političar shvatio da se žestoko obrukao, pa se izvinio za svoje opasne navode, kao da će njegovo navodno pokajanje nekome nešto značiti i obrisati sramne uvrede.

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Sergej Trifunović

Trifunović je naveo da je, kao umetnik, sklon hiperbolama i da je u pokušaju da "spoji levo i desno", rekao da mu je "svejedno da li neko drži na zidu sliku Broza ili Ljotića".

- Ako je to zazvučalo preterano, ja se svima izvinjavam. Pre svega samom sebi, jer to se kosi sa onim u šta ja verujem. No, međutim, jasna vam je moja namera kao i poenta, vi ste bez sumnje pametni ljudi - napisao je lider PSG-a u pismu upućenom Jevrejskoj opštini Beograd, nakon što je video da je njegov glas mržnje stigao i Izraela.

Podsetimo, Trifunović je pre nekoliko dana rekao da je "i levičaru i desničaru stalo da ima pruge, puteve, pravosuđe koje funkcioniše, prosvetu koja funkcioniše. A sada, da li kod kuće drži sliku Draže Mihajlovića, Dimitrija Ljotića ili Broza ili ne znam Koče Popovića, to je potpuno nebitna stvar".

Na tu izjavu oštro je reagovala Jevrejska opština Beograd navodeći da je opasan presedan "normalizacija" nacista.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (15)

Loading
Lenka

12.02.2019 13:27

Cudo nevidjeno!!!

Mila

12.02.2019 13:37

Polizace taj sve sto je rekao!

bubica

12.02.2019 13:45

Kasno je da se sada izvinjava, sto na vreme nije razmisljao sta je govorio.

bubica

12.02.2019 13:45

Da li je to moguce? Sergej se nekom izvinio? Ovo su neki novi momenti!