Nastavite da rušite Srbiju i Vučića! Šiptarski mediji pružaju podršku Đilasovcima, bruje o protestima opozicije

Autor:

Vesti

09.02.2019

18:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šiptarski mediji pružili podršku Bošku Obradoviću, Vuku Jeremiću i Draganu Đilasu! Kako je večeras počeo još jedan protest opozicije tako su kosovski mediji osuli paljbu po Srbiji!

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Protest opozicije u Beogradu

Građanski protest "Jedan od pet miliona", iza koga stoji deo opozicije, održava se večeras u Beogradu, ali i u Gračanici gde se skupila šačica Boškove grupice od 19 ljudi, o čemu Koha i drugi mediji na Kosovu bruje.

U udarnim vestima Šiptari navode da će protesti oslabiti Srbiju i predsednika naše zemlje, te da opozicija treba da nastavi svim snagama da ruši državu i Vučića.

- Pre samo nekoliko meseci, protest oko 30 srpskih opozicionih partija pokrenut je u Beogradu, a i dalje traje. Protestanti se okupljaju protiv svog predsednika, Aleksandra Vučića i njegove Srpske napredne stranke (SNS), sa zahtevima koji uključuju slobodu medija, okončanje napada na novinare i opozicione ličnosti, i tajni sporazum sa Kosovom - pišu šiptarski mediji pokušavajući da na sve načine obmanu javnost na Kosovu i Metohiji.

Foto: www.gazetaexpress.com/printscreen
Udarna vest na sajtu Gazetaekspres

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (16)

Loading
MIlan

09.02.2019 19:48

Pa naravno, oni su njihovi sponzori

Nikoletka

09.02.2019 20:04

Udruzile se zmije sa zmijama,osetile vetar u ledja i teraju protiv srpstva srpstvo,odricu se otadzbine koja je vekovima stvarana zarad licnih interesa i dzepa...prodali bi se za dinar!

Gospodja Ministarka

09.02.2019 20:08

Albancima je u interesu da se sto vise podelimo, zavadi pa vladaj.

Milica

09.02.2019 20:17

Destabilizacija srbije odgovara opoziciji, Amerikancima i Siptarima. Zato se oni medjusobno podrzavaju.