(FOTO) Žena sa teškim problemom se požalila Vučiću, on joj obećao rešenje!

Autor: Tanjug

Vesti

08.02.2019

09:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Drugog dana kampanje "Budućnost Srbije" predsednik Srbije Aleksandar Vučić obišao je danas fabriku nameštaja za ugostiteljske objekte "GN Komerc Inženjering" u Vladičinom Hanu, a ispred preduzeća sačekali su ga okupljeni građani.

RepublikaFoto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ
Aleksandar Vučić u poseti "GN Komerc Inženjeringa"

Meštani ove opštine zahvalili su predsedniku Srbije na svemu što je učinio za Vladičin Han, a nekolicina njih obratila se predsedniku sa molbom da im reši problem nezaposlenosti. 

Snežana Vuković, koja ima 60 godina, požalila se Vučiću da nema posao već 20 godina i da njena porodica živi od 20.000 dinara, a da za komunalne usluge državi duguje oko 1.000 evra. Rekla je da je njen sin nezaposlen i pitala predsednika kako da reši taj problem.

Vučić je rekao da razume njen problem, jer je i njegova majka u 56. godini ostala bez posla, a da poslodavci danas traže mlađu radnu snagu.

- Planiramo da otvorimo nove fabrike u Vladičinom Hanu i misilm da će tako i vaš problem biti rešen. Biće posla za građane Vladičinog Hana. Nadam se da ćemo te probleme rešavati ubrzano, jer kad postoji i druga plata u porodici, pa makar ona bila i niska, mnogo je lakše - rekao je Vučić.

RepublikaFoto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ

On je poručio meštanima da će ponovo posetiti Vladičin Han za tri, četiri meseca.

Predsednik je u razgovoru sa predsednikom opštine Vladičin Han Goran Mladenović pitao koliko je nezaposlenih u tom mestu, a on ga je obavestio da je trenutno njih 2.150 bez posla, a da ih je ranije bilo 3.600.

Građani su se predsedniku uglavnom obraćali sa molbom da pokuša da zaposli članove njihovih porodica.

RepublikaFoto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ

Vučić je obišao pogone fabrike koja posluje od 2004.godine i godišnje proizvede oko 35.000 stolova i stolica za restorane, hotele i druge ugostiteljske objekte.

Trpezarijski nameštaj tog preduzeća, koje ima 50 zaposlenih, izvozi se u Grčku, Bugarsku i zemlje bivše Jugoslavije.

RepublikaFoto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ

Vučić je fabriku obišao sa direktorom tog preduzeća Goranom Aleksićem, direktorom Puiteva Srbije Zoranom Drobnjakom, generalnim sekretarom Predsedništva Nikolom Selakovićem i direktorom Kancelarije za javna ulaganja Markom Blagojevićem.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (11)

Loading
Tifani Rok

08.02.2019 10:08

Predsednik Vučić je veliki državnik, ali pre svega veliki čovek!

Janko

08.02.2019 10:08

Predsednik je postovan od strane gradjana. Njegov dolazak je probudio veliku radost i nadu.

Ana

08.02.2019 10:10

Predsednik Vucic je uvek spreman svima da pomogne.

Andjela

08.02.2019 10:15

Sta obeca, to i ispuni! Ljudi samo treba da budu strpljivi