Vučić o programu SZS: Ni reči o Kosovu, EU, ekonomiji - neozbiljno!

Autor: Tanjug

Vesti

07.02.2019

16:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić kaže da je program koji je predstavio deo opozicije neozbiljan i da u njemu nema ništa o Kosovu, Evropskoj uniji, niti neke ekonomske mere osim "razvlastićemo, lustriraćemo, hapsićemo".

RepublikaFoto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ
Aleksandar Vučić odgovara na pitanja novinara

- Što se tiče onoga što bi trebalo da predstavlja program, ja sam razumeo da me to niste ni pitali. To je toliko neozbiljno sastavljeno, da je svaki program koje god hoćete stranke iz 1991. godine, kada su se najgluplji programi sastavljani koji veze sa realnošću nisu imali, je 10 puta pametniji od onoga što su napisali. Nemate ništa o Kosovu, EU, nemate da je bio ko bilo kakvu ekonomsku meru napisao, osim razvlastićemo, lutriraćemo, pohapsićemo, uništićemo. Vi ćete nekog da hapsite? Vi što ste pokrali 500 miliona evra, ali dobro... - rekao je Vučić odgovarajući na pitanja novinara u Grdelici.

On je primetio da deo opozicije sve što radi, od medijskog do svakog drugog istupa, je vraćanje u prošlost.

- Ja sam ovde da bih pokazao da Srbija gleda i ide u budućnost i da oni koji žele da je vrate u prošlost u tome neće moći da je spreče, pobedićemo ih čisto kao i uvek - poručio je predsednik.

 

O tome da li će biti izbora kaže da je rano govoriti, te da ovo što obilazi Srbiju nema veze s izborima, ali kaže i "uvek smo spremni da izmerimo volju naroda", a ona se, poručuje, meri na biračkim mestima. 

- Kad god da se oni dogode, za dva ili 12 meseci, kada je redovno da budu, ta pobeda će biti ubedljivija nego ikada - dodao je Vučić.

Rekao je da nema komentar na najavu bojkota izbora i institucija dela opozicije, ocenivši da je to njihov izbor.

- Kao što ste primetili, ja sam prilično relaksiran... Neki kažu da treba da skončam kao Aleksandar Obrenović, pozivali su na motke, donosiil vešala. Nikakav problem nemam. Čudi me da misle da se neko stvarno toga uplašio, da se neko trese zbog gluposti koje izgovaraju svakog dana... - rekao je Vučić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Nale

07.02.2019 17:07

Sto bi u svom planu SZS uopste spominjao Kosovo kada su ga olako predali strancima.

olja

07.02.2019 18:05

Ove u SZS samo zanima njihov dzep.

Dehan

08.02.2019 08:27

NJih zanima samo svoj dzep

Dehan

08.02.2019 08:28

Svi bi Kosovo olako da predaju