Mihajlovićeva: Opozicija nastavlja da se krije iza građana!

Autor: Tanjug

Vesti

07.02.2019

09:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpredsednica Vlade i članica Predsedništva SNS-a, prof. dr Zorana Mihajlović, ocenila je danas da opozicija, kroz takozvani sporazum sa narodom, nastavlja da se krije iza građana i nudi im predloge koje lideri saveza nisu sprovodili ni dok su bili na vlasti.

RepublikaFoto: Tanjug/M. MIRČETIĆ
Zorana Mihajlović

- I lustraciju i ispitivanje porekla imovine imali su dovoljno vremena da sprovedu dok su bili na vlasti, ali nisu to želeli. Mogli su da uspostave socijalni dijalog i budu partneri sa sindikatima, umesto što su mirno gledali kako stotine hiljada radnika ostaje bez posla. Krajnje je licemerno da o obeštećivanju građana danas govore oni koji su iza sebe ostavili dugove, čak i prema trudnicama i porodiljama - navela je Mihajlovićeva u saopštenju.

Ona ističe da lideri opozicije obećavaju sve ono što nisu uradili kad su bili na vlasti, a propuštaju da kažu šta je njihov plan po pitanju Kosova, ekonomskog razvoja, pridruživanja Evropskoj uniji, modernizaciji infrastrukture, pokušavajući da svoje sebične interese predstave kao volju građana.

- Srbija je u njihovo vreme izgubila mnogo godina i nema vremena za predloge čiji je cilj da se ponovo zaustavi njen razvoj, kako bi se Ðilas, Jeremić, Tadić, Živković i ostali vratili na vlast na mala vrata. Oni zloupotrebljavaju nezadovoljstvo građana i kriju se iza ''vlade stručnjaka'', umesto da pred građane izađu sa svojim idejama i programom - zaključila je Mihajlovićeva.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading