Đilasovci u subotu donose 100 vešala na proteste: Na kritike javnosti odgovaraju još većom agresijom

Autor: Informer, Republika

Vesti

06.02.2019

21:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lideri SZS razmatraju plan da na proteste donesu više od sto vešala i da tako odgovore na kritike medija i javnosti!?!

RepublikaFoto: MUP Srbije

Lideri Saveza za Srbiju, predvođeni tajkunom Draganom Đilasom, grozničavo pokušavaju da osmisle strategiju kojom bi odgovorili na žestoke kritike najvećeg dela javnosti zbog donošenja vešala na poslednji protest u centru Beograda.

Nakon što su aktivisti 'Dveri' Boška Obradovića postavili improvizovana vešala na Terazije, a onda ih proneli i po celom centru prestonice, krizni štab SZS sada razmatra plan da naredne subote na ulice iznesu stotinak takvih 'rekvizita'!?! Na taj način oni žele da odgovore na kritike medija i relativizuju strašan skandal koji su napravili.

Od trenutka kada je izbila afera sa vešalima, đilasovci se na sve načine trude da umanje njene štetne efekte po svoj rejting.

Prvo su tvrdili da je vešala doneo 'ubačeni element iz SNS'. Međutim, policija je otkrila da su vešala doneli aktivisti 'Dveri' iz Rakovice Slobodan Glišić (33) i Nikola P. (17). MUP, takođe, sumnja da je sve organizovao osuđivani član 'rakovičkog klana' Kosta Latinović, koji je povezan s funkcionerom pokreta Srđanom Nogom.

Kada se saznalo za sve to, iz SZS su pokušali da relativizuju čitav slučaj i o vešalima su počeli da govore kao o najobičnijoj "maketi, igrački"?! Sada, kako saznajemo, razmišljaju o 'kontranapadu'!?!

Lider Saveza za Srbiju, tajkun Dragan Đilas izgleda da je upao u depresiju otkako mu nije prošla laž da su vešala na protest opozicije doneli "ubačeni elementi SNS".

Kada je provaljen njegov pokušaj spinovanja i poturanja lažnih vesti i ispostavilo se da su ovaj rekvizit na miting doneli njegovi koalicioni partneri, Đilas se povukao u potpunu ilegalu.

On se danima već ne oglašava ni u jednom mediju, ali ni na društvenim mrežama, pa ni na Tviteru, gde je sve doskora bio vrlo aktivan.

RepublikaFoto: Privatna arhiva

- Od trenutka kada se gotovo čitava javnost digla na noge zbog iznošenja vešala na mesto na kom su nacisti 1941. godine vešali rodoljube, čelnici SZS pokušavaju da umanje štetu. Svesni su da je taj potez 'Dveri' poguban po rejting čitave koalicije. Ipak, odlučeno je da se niko iz Saveza za to ne izvinjava, nego da pokušaju da od svega naprave cirkus i pošalicu.

- Na kriznom štabu je predloženo da njihovi aktivisti donesu stotinak vešala na naredni skup u subotu i tako odgovore na kritike. Prvo će da opipavaju puls naroda na društvenim mrežama, pa pojedinci već dele tu ideju na Tviteru. Do petka moraju da prelome... -prenosi naš izvor iz Saveza, koji kaže da se ne slaže s ovakvim planovima.

On tvrdi i da je tajkun Đilas, zbog toga što nije uspeo da iskontroliše ovu aferu i što je javno ponovo uhvaćen u laži, pao u depresiju (vidite okvir). Komentarišući skandalozan gest opozicije, ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović ocenjuje da vešala nikako ne smeju biti simbol Srbije.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
Zoi

07.02.2019 18:13

Bolesnici!

Stuka

07.02.2019 20:55

Sramota jedna!

mrsavi

07.02.2019 21:05

Svi da budu pohapseni.

BIN

07.02.2019 22:17

Pravi vandali.