Osumnjičeni za pretnje TV N1 slično pismo slao i Jeremiću

Autor: Tanjug

Vesti

06.02.2019

16:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osumnjičeni za pretnje novinarima N1, S.C. (70) iz Nove Pazove, sutra će biti saslušan u Trećem osnovnom tužilaštvu u Beogradu.

RepublikaFoto: Tanjug/M. KAROVIĆ
Vuk Jeremić

On će biti saslušan nakon što se proveri da li je on slično pismo uputio i predsedniku Narodne stranke Vuku Jeremiću.

S.Č. je sinoć uhapšen povodom pretnji novinarima N1, a po nalogu Trećeg osnovnog tužilaštva, koje je u međuvremenu utvrdilo da je pismo slične sadržine krajem prošle godine poslato i Jeremiću, a bilo je adresirano na prostorije stranke.

- Utvrđuje se da li je i to pismo poslao osumnjičeni, tako da će sutra biti doveden na saslušanje kada se završe sve provere - precizirao je za Tanjug portparol tužilaštva Ivan Marković. 


Redakcija TV N1 u Beogradu dobila je 4. februara pismo u kojem se preti da će nastradati novinari te televizije i njihove porodice, a da će zgrada N1 biti dignuta u vazduh.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (23)

Loading
Marija

06.02.2019 16:44

Svaka pretnja jeste za osudu ali napadi na novinare to treba svi da osude a ne da cute.

Nina

06.02.2019 16:48

Ovakvo ponašanje je za svaku osudu, jer kao i svako i novinari rade svoj posao. Na kraju samo da dodam da je Srbija slobodna država, demokratska zemlja gde svako može i sme da izrazi svoje mišljenje i da ne bude ugrožen.

Gavrilo Princip I

06.02.2019 16:57

Nedopustivo je bilo kome pretiti,ugrožava bilo čija bezbednost,,ali dali bi UNS,NUNS,NDNV stali u odbranu i drugih novinara sa ne samo N1,Danas i sličnih medija?

Vanja

06.02.2019 16:57

Besposlena matora budala. Treba ga naučiti pameti.