Grčić: Šta drugo očekivati od predsednika, nego da bude uz svoj narod

Autor:

Vesti

06.02.2019

10:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Opštinskog odbora SNS Obrenovac objasnio značaj kampanje Aleksandra Vučića.

RepublikaFoto: Tanjug/D. NIKOLIĆ
Milorad Grčić

- Kampanja "Budućnost Srbije" koju je najavio predsednik Aleksandar Vučić je sasvim logičan sled stvari, kako ističe Milorad Grčić, predsednik Opštinskog odbora SNS Obrenovac.

- Šta drugo očekivati od predsednika Aleksandra Vučića, nego da bude uz svoj narod i da razgovara sa svojim narodom. Predsednik Vučić je državnik koji uspešno našu zemlju predstavlja svugde u svetu i koji je rado viđen gost vodećih svetskih lidera. Vučić je vratio izgubljeni ugled Srbiji - kaže Grčić i dodaje:

- Ali, ono što njega kao čoveka čini srećnim, a istovremeno i što mu je najvažnije, jeste da bude sa svojim narodom, sa onima koji su ga birali, ali i svima drugima, koje želi da čuje, da razgovara sa njima, da sazna šta se može bolje uraditi u Srbiji. I sam naziv ovog predsednikovog puta po našoj zemlji, Budućnost Srbije, govori o tome gde je zagledan naš predsednik i šta ga najviše brine. Brine ga šta ćemo ostaviti svojoj deci i unucima, o tome razmišlja, svaka fabrika koju podignemo zahvaljući njemu, znači da će naša deca i unuci imati gde da rade i da ce moći u svojoj Srbiji da zasnivaju porodice i da ne napuštaju svoju zemlju - rekao je Grčić.

On je istakao i da je ponosan što imamo takvog predsednika, koji ne beži od svojih građana, nego im ide u susret i deli njihovu sudbinu.

- Aleksandar Vučic jedino tako i ume. Sa Vučićem Srbija ima svetlu i bolju budućnost - završava predsednik Opštinskog odbora.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (37)

Loading
Veljko

06.02.2019 10:26

U dobru i zlu, Vucic uz svoj narod. Zato i ima toliku podrsku.

Darinka

06.02.2019 10:26

Jedini predsednik koji je toliko puta obisao celu Srbiju.

marko

06.02.2019 10:30

Vucica ce uvek podrzavati narod, sta god radio.

Miki

06.02.2019 10:31

Predsednik je uvek uz svoj narod ,cak i tamo gde je rizicno na KIM.