(VIDEO) Đilas pobesneo jer u ovom spotu nije predstavljen kao Tajkun broj 1, već TAJKUN BROJ 2!

Autor: Republika

Vesti

03.02.2019

14:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpska napredna stranka objavila je spot čija je osnovna poruka da lideri opozicionog Saveza za Srbiju Dragan Đilas i Vuk Jeremić manipulišu učesnicima i porukama građanskih protesta po nalozima "tajkuna broj 1", čiji se lik, međutim, ne vidi u spotu.

Foto: youtube.com/Srpska napredna stranka

Ovaj spot je ubrzo postao jedan od najgledanijih na Jutjubu, a Đilas je pobesneo što u njemu nije predstavljen kao tajkun broj1...

Jedna od poruka spota, predstavljena je kao "uputstvo" tog "tajkuna broj 1" da na protestima ne treba tražiti ostavka predsednika Srbije Aleksandra Vučića, jer to vodi u izbore, koje opozicija, kako kaže "tajkun broj 1", gubi, već da se ide na Vučićevu diskreditaciju.

Ovo se nije nimalo dopalo Đilasu, jer u spotu nije predstavljen kao tajkun broj 1, već kao tajkun broj 2, pa je u saopštenju već počeo da preti tužbama vlasnicima pojedinih medija zbog njegovog objavljivanja.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading