(FOTO) Rebić dobio jedno od najviših odlikovanja španske policije

Autor: Republika

Vesti

31.01.2019

11:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Direktor policije Vladimir Rebić primio je u Madridu Medalju sa srebrnim obeležjem Nacionalne španske policije koja se dodeljuje za posebne zasluge i predstavlja jedno od najviših odlikovanja španske policije.

RepublikaFoto: MUP Srbije
Rebić odlikovan od strane španske policije

Na svečanoj ceremoniji direktor španske policije Fransisko Pardo Pikeras uručio je Rebiću medalju za izuzetan doprinos podsticanju saradnje policija Republike Srbije i Kraljevine Španije.

Nakon ceremonije direktori dve policije imali su sastanak na kome su razgovarali o nastavku saradnje kroz razmenu informacija u oblasti borbe protiv narkotika, organizovanog kriminala i terorizma, kao i u oblasti javnog reda i mira.

RepublikaFoto: MUP Srbije

Direktor policije Vladimir Rebić poručio je direktoru španske policije da Republika Srbija uvažava Kraljevinu Španiju, kao bitnu zemlju za stratešku policijsku saradnju i složili se da postoji prostor za njeno dalje unapređenje.

RepublikaFoto: MUP Srbije

Rebić se zahvalio delegaciji Kraljevine Španije na principijelnom stavu te države o nepriznavanju nezavisnosti Kosova i Metohije.

RepublikaFoto: MUP Srbije

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading